0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

18.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání HFK Olomouc proti Šumperku branka nepadla


Branky


8

Záchrannářský souboj byl k vidění v areálu HFK Olomouc, kam v sobotu zavítal Šumperk. Oba týmy si nakonec rozdělily bod po bezbrankové remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů již od první půle

Šumperk vlétl do záchrannářského utkání opravdu bez bázně a od prvních minut byl lepším týmem. Hned v úvodu měl olomoucký brankář Nakládal co dělat s nebezpečnou hlavičkou Purzitdise, jenž tu dokázal skvělým zákrokem vyrazit.

 

Za zmínku pak ještě stojí dobrá pozice Ostrokona, ale ten střelou z hranice vápna nedokázal nasměrovat míč mezi tři tyče. 

Největší šanci měl Nováček

Ve druhém poločase se obrázek zápasu příliš nezměnil. Šumperk stále tlačil svého soupeře, toho ale několika skvělými zákroky zachránil Nakládal. Brankář domácích nestihl zareagovat jen na tvrdou ránu Petra Nováčka, ale tu pro změnu zastavilo břevno olomoucké brány.

 

A když se ani záhy neprosadil Purzitdis z poměrně složité pozice na zadní tyči, bylo jasné, že v utkání branka nepadne. Týmy si tak rozdělily po bodu a záchrannářský souboj zůstává i nadále zamotaný.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Martin Kotůlek: Dnes to bylo hodně vyrovnané utkání, terén moc neumožňoval hrát kombinačně, takže to bylo spíše hodně o soubojích. Jak říkám, hodně vyrovnané, ale soupeř měl dneska o malinko více gólových příležitosti, kde nás hodně podržel Vojta Nakládal. Takže vzhledem k vývoji utkání dnes bod bereme.




Sestavy


1. HFK Olomouc
V. Nakládal [-] - M. Kachlík [-] (46. O. Zeman [-] ) , P. Červenka [-] (72. D. Žídek [-] ) , J. Nemeth [-] (80. M. Mádr [-] ) , D. Pavelka [-] , T. Svrčina [-] (46. J. Lang [-] ) , V. Novotný [-] , Š. Filípek [-] (46. M. Kotůlek [-] ) , R. Vejvoda [-] , O. Buček [-] , J. Kadlec [-]

FK Šumperk
R. Bílý [-] - A. Ostrokon [-] (78. M. Horký [-] ) , P. Purzitidis [-] , M. Smrž [-] , R. Jurásek [-] - P. Strnad [-] , S. Lavrovič [-] (63. M. Elšík [-] ) , F. Nízký [-] , M. Antl [-] - P. Nováček [-] , P. Linet [-] (71. Y. Ostrovka [-] ) -

ŽK: 38. R. Vejvoda , 41. J. Kadlec , 43. M. Kachlík , 65. O. Zeman - 84. M. Smrž , 88. P. Strnad .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - SCHNEIDER Pavel, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Radek Janalík
Tip experta: remíza

Oba týmy se na jaře zlepšily, na pěkném stadionu si rozdělí po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích