6:3
(2:1)
39. D. Holub (p.)
62. D. Holub (p.)
90. D. Kuchař
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka přinesla tři body Šternberku


Branky


26. D. Rolinc (vl.) , 43. D. Lošťák , 48. D. Lošťák , 53. J. Tögel (p.) , 73. Š. Sedláček , 80. F. Zvědělík - 39. D. Holub (p.) , 62. D. Holub (p.) , 90. D. Kuchař
8

Fanoušci, kteří zavítali na zápas Šternberku se Všechovicemi, rozhodně nelitovali. Viděli hned devět branek, které nakonec přinesly plný bodový zisk domácímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Šternberk

Na to, kolik v utkání nakonec padlo branek, si fanoušci na první z nich museli počkat docela dlouho. Padla "až" ve 26. minutě, ale zápas díky ní nabral pořádné tempo. Jednalo se o hodně smolnou situaci, kdy se dlouhý nákop domácích pokoušel odhlaviškovat Daniel Rolinc, jenž neštěstně nasměroval míč do vlastní sítě - 1:0.

 

Rolince tato chyba nemusela mrzet příliš dlouho, jelikož ve 39. minutě dostaly Všechovice velkou šanic na vyrovnání po odpískaném pokutovém kopu. Jeho zahrání si zval na starost Denis Holub, který srovnal stav zápasu - 1:1. Do poločasu přišla ale ještě jedna trefa a to po pěkně sehrané akci domácích, na jejíž konci byl David Lošťák - 2:1. To bylo do konce poločasu vše, Šternberk se o půlu nacházel ve vedení 2:1.

Gólové hody ve druhé půli

Denis Lošťák gólově načal druhou půli, a to když si ve 48. minutě navedl míč na střed a střelou z dálky vyslal míč na brankáře Machalického, jenž si nešikovným zákrokem srazil balón do branky - 3:1. A o pět minut později už to bylo o tři branky, když další nařízený pokutový kop proměnil Jan Tögel - 4:1.

 

Tyto dvě slepené branky Šternberk poněkud uklidnily, i přesto se hrál stále atraktivní útočný fotbal. Alespoň nějaké drama ještě slibovala proměněná penalta Denisem Holubem z 62. minuty - 4:2, ale domácí koncovku zvládli na výbornou.

 

Klid domácím vrátil v 73. minutě Štěpán Sedláček, jenž si ve vápně šikovně položil bránícího hráče a pak míč nasměroval do protipohybu brankáře - 5:2. Další odskočení měl na svědomá František Zvědělík, který si v 80. minutě naskočil na přesný Koutkův centr a hlavou dostal míč do sítě - 6:2. Všechovice už se zmohly pouze na mírnou korekci skóre, když v nastevní krásnou ránou snižoval Daniel Kuchař - 6:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Šternberk
Ladislav Koutek: Utkání nabídlo 9 branek a další brankové příležitosti. Muselo se tedy divákům líbit. Řekl bych, že o našem vítězství rozhodla druhá branka těsně před přestávkou na 2:1. Mohli jsme tak s klidem vstoupit do druhé půle a díky dalším dvěma rychlým gólům odskočit na rozdíl tří branek. Utkání se ale pouze nedohrávalo a Všechovice se velmi sympaticky dostávaly do dobrých příležitostí a snažily se skóre korigovat. My jsme ale i za přispění střídajících hráčů dokázali dát ještě dvě branky a s klidem utkání dohrát.




Sestavy


FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - T. Drmola [-] , J. Smrček [-] , L. Koutek [-] - M. Samek [-] , D. Kuba [-] (79. P. Dittrich [-] ) , P. Hustý [-] - J. Tögel [-] (70. Š. Sedláček [-] ) , D. Lošťák [-] (70. M. Vašička [-] ) - P. Zifčák [-] (60. F. Zvědělík [-] ) , M. Kuba [-]

Tatran Všechovice
M. Machalický [-] - D. Bezděk [-] , D. Kuchař [-] , P. Hoffmann [-] (76. M. Šrom [-] ) , D. Holub [-] , J. Nehyba [-] (82. F. Rolinc [-] ) , L. Lasovský [-] , D. Rolinc [-] , R. Skácel [-] , M. Lasovský [-] , T. Richter [-] (51. T. Orava [-] )

Počet diváků: 292. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - KOLÁŘ Jaroslav, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Radek Janalík
Tip experta: výhra domácích

Pokud Šternberk naváže na první poločas u nás, tak Všechovice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích