Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov potvrdil svou jarní formu výhrou nad Skašticemi


Branky


8

Derby divizních rivalů Skaštic a Holešovy vyzněl lépe pro hosty. Ti potvrdili svou formu v jarní části sezóny a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla až na samém konci poločasu

Již od začátku utkání mohli fanoušci ve Skašticích sledovat typické derby, tedy duel plný soubojů a faulů. První půle byla ale poměrně vyrovnaná a rozhodla ji jediná přesná trefa. O tu se ve 44. minutě postaral Jakub Mlčák, který si ve vápně našel odražený míč a dostal míč za záda brankáře Vrby - 0:1.

 

Domácí už do poločasové přestávky nemohli zareagovat, a tak se do šaten šlo za stavu 1:0 pro Holešov.

Holešov si závěr zápasu pohlídal

Do druhé půli vstoupily domácí Skaštice nejlépe, jak mohly, když už ve 47. minutě srovnaly skóre. Po přesném centru Lukáše Motala se o to postaral hlavičkou Zdeněk Konečník - 1:1. Utkání tak slibovalo drama až do úplného konce.

 

Jenže Holešov si vedení vrátil v krátkém čase zpět, což se ukázalo jako rozhodující. Opět se o to brankou zasloužil Jakub Mlčák, který se ve vápně dosal do dobré střelecké pozice a prostřelil bezmocného brankáře soupeře - 1:2.

 

Ve druhé půli ještě Holešov dokázal upevnit své vedení, a to když brejk využil přesnou trefou Marián Kovář - 1:3. Holešov si tak zaslouženě dokráčel pro vítězství v derby a pro další tři body do tabulky divize E.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
Lukáš Motal: První poločas jsme neodehráli špatně, ale vázne nám finální fáze, nedáme gól a máme málo odvahy. I přesto ve druhém poločase vyrovnáme, ale potom po naší chybě dostaneme branku. Potom to byl od nás vabank a soupeř si utkání pohlídal.

SFK Elko Holešov
Alois Skácel (trenér): Odjíždíme spokojeni. Zápas byl hodně těžký, bylo v něm hodně soubojů a fotbal trošku plakal, ale účel světí prostředky. Nám se podařilo dát dva rozhodující góly a vyhrát, což je to nejdůležitější.



Sestavy


TJ Skaštice
M. Vrba [-] - R. Číhal [-] , L. Motal [-] , Z. Konečník [-] , M. Glozyga [-] , J. Beneš [-] (84. R. Vymětal [-] ) , O. Zavadil [-] (79. J. Látal [-] ) , A. Skyba [-] , T. Motal [-] , R. Frýdl [-] (59. J. Kvasnička [-] ) , M. Sedlák [-] (79. R. Zůvala [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Linda [-] , M. Miklík [-] , M. Kovář [-] (88. T. Zakopal [-] ) , V. Gettler [-] (79. R. Jadrníček [-] ) , J. Mlčák [-] (79. K. Pospíšilík [-] ) , I. Semenyna [-] (79. P. Polomík [-] ) , M. Třasoň [-] (88. R. Paštěka [-] ) , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 51. R. Frýdl , 61. M. Glozyga - 36. M. Novotný , 66. J. Mlčák , 72. M. Kovář , 89. K. Pospíšilík .
Počet diváků: 328. Rozhodčí: Malimánek Marek - JULÍNEK Jiří, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Radek Janalík
Tip experta: výhra hostů

Moc se na kluky (kamarády) ze Skaštic těším. Věřím, že na jejich hřišti prolomíme smůlu a zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů