2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2023 18:30

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Baťova s Kozlovicemi nabídl velkou kvalitu. Z výhry se po gólu v nastavení radovali domácí


Branky


7

Lepší ochutnávku jsme na 17. kolo divize E zkrátka nemohli dostat. Čtvrteční zápas mezi Baťovem a Kozlovicemi byl co se týče výkonů jednotlivých hráčů značně nadstandardní, nabídlo navíc i drama do úplného konce. Tři body nakonec po obratu vybojovali hráči Baťova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas s mírnou převahou Kozlovic

Baťov vstoupil do utkání velice odhodlaně obrat o body lídra tabulky divize E, i přes jejich snahu měli v prvním poločase mírnou převahu hráči Kozlovic.

 

Bylo k vidění i pár nebezpečných situací, nicméně se všemi problémy si poradila baťovská obrana v čele s brankářem Vitáskem a stopery Pavlem Bršlicou s Vítkem Zapletalem. Pozorná obrana domácích tak udržela čisté konto až do poločasové přestávky.

 

 

Zápas rozhodla branka v nastavení

Vše podstatné se událo až ve druhé půli. Domácí se svému soupeři herně vyrovnali a v určitých pasážích dokonce začali přebírat iniciativu. Vše tak nasvědčovalo tomu, že přítomní diváci uvidí velice dramatickou koncovku.

 

První branka utkání přišla až v 81. minutě a opravdu stála za to. Míč se dostal na vápno k Tomáš Strašákovi, jenž si zasekl dva obránce a potom překvapivou tvrdou střelou na přední tyč s pomocí odrazu o tyč otevřel skóre - 0:1.

 

Inkasovaná branka ale domácí nakopla, když už o dvě minuty později srovnali skóre. Postaral se o to Patrik Šiška, jenž si s ničím hlavu nelámal a zhruba od poloviny hřiště se vydal přímo na branku. Cesou ještě položil jednoho obránce a pak z hranice vápna dostal střelou na zadní tyč míč do sítě - 1:1.

 

Baťovu bod nestačil, naopak se dále tlačili za obratem v utkání. Jejich snaha se v 92. minutě přetavila v rozhodující branku po dobře zahraném rohovém kopu. Po signálu se ve vápně nejlépe zorientoval Adam Bršlica, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a tím tak propukla obrovská radost v areálu Baťova. 

 

Hosté už nemohli na tuto branku nikterak odpovědět, domácí Baťov tak senzačně porazil Kozlovice 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Adam Bršlica: Utkání sneslo dle mého pohledu to nejkvalitnější měřítko. První poločas si hosté vytvořili více gólových příležitosti, naštěstí nic z toho neskončilo v síti. Z naší strany to bylo v první půli ospalejší, ale i tak jsme se dokázali do pár šancí dostat. Bohužel pro nás, ani my jsme žádnou z nich nedokázali proměnit. Druhý poločas už to bylo z naši strany úplně o něčem jiném. Soupeře jsme dokázali dostat pod tlak a přinutit ho k chybám. A celkově jsme začali mít herní převahu. K naší smůle, po pár nevyužitých šancích nás hosté potrestali a to po krásné individuální akci. Naštěstí nás tento gól nakopl a začali jsme chtít o to víc. Na individuální akci Kozlovic, odpověděl ještě hezčí akcí Patrik Šiška, který využil svých tahových dovednosti a proklouzl mezi třemi obránci soupeře a uklidil balon na zadní tyč. Uciíili jsme příležitost tomuto utkání přidat třešinku a dodalo nám to sílu ještě přidat. Díky našemu tlaku jsme si ke konci vytvořili několik standardních situaci. A ta poslední byla pro nás úspěšná, kdy jsme zkusili signál s balónem do brány a po závaru se balón odrazil ke mně a já jen už zavřel oči a tlačil balon pod břevno, což se ukázalo jako nejépe zvolená varianta a zápas jsme úspěšně zvládli.

FK Kozlovice
Adam Galetka: Zápas určitě nepostrádal fotbalovou kvalitu jak na jedné, tak na druhé straně. Baťov se nás ostatně jako všichni soupeři skvěle nachystal, věděli co chtějí hrát a za tím si šli. I z naší strany to mělo dobré parametry, jen nám chybělo trochu toho pomyslného štěstíčka a více vůle ten zápas překlopit na naši stranu. V tomto ohledu na sobě musíme zapracovat tak, abychom každý zápas na hřišti nechali naprosté maximum a nestávalo se nám to, co se stalo. V tomto je ten fotbal tak krásný a krutý zároveň a přesně proto ho všichni máme tak rádi. Někdy vám dá, jindy vezme. Každopádně si z toho těžkou hlavu neděláme, jedeme dál a další zápas zůstanou všechny body v Kozlovicích.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Šiška [-] , P. Bršlica [-] , J. Kašík [-] , Z. Ondráš [-] (75. A. Bršlica [-] ) , J. Pafka [-] , J. Sotolář [-] (54. J. Kraváček [-] ) , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] , J. Kadlec [-]

FK Kozlovice
J. Obzina [-] - D. Kostka [-] , A. Řehák [-] , F. Vítek [-] , M. Kozák [-] - D. Skopal [-] , J. Vogl [-] (76. Š. Smolka [-] ) , T. Strašák [-] , L. Kaďorek [-] (88. R. Olšanský [-] ) , O. Kyselák [-] - A. Galetka [-] (69. P. Nekuda [-] )

ŽK: 42. P. Bršlica , 87. J. Pafka - 12. O. Kyselák , 24. D. Skopal , 67. A. Galetka , 88. M. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - VYCHODIL Michal, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: výhra domácích

I když Kozlovice mají velmi silný tým, ještě posílený zimními posilami, věřím, že svou domácí neporazitelnost udržíme a zvítězíme před domácími fanoušky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů