T. Dekleva 13.
O. Školník 67. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín se díky výhře nad Bzencem posunul na první místo tabulky


Branky


13. T. Dekleva , 67. O. Školník (p.) - 62. P. Kasala
7

Slavičín vstupoval do utkání posílen o čtvrteční výsledek, kdy Baťov překvapivě obral o body vedoucí Kozlovice. Pokud by tak všechny tři body zůstaly ve Slavičíně, domácí tým se posune na první místo tabulky. Tak se také stalo, i když cesta k tomu nebyla rozhodně jednoduchá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli pálil jen Dekleva

Bzenec nastoupil do zápasu bez přehnaného respektu a už od začátku zatápěl obraně soupeře. Vždy ale chybělo akci dotáhnout do konce, a tak žádná vyložená šance zpočátku k vidění nebyla.

 

A tak se nakonec slova ujali jako první domácí. Ve velice těžkých podmínkách, kdy zápas provázelo husté sněžení, se roh snesl na hlavu Tomáše Deklevy, jenž ve 13. minutě otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Zbytek první půle vypadal podobně. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal, avšak jednoduchý kvůli těžkému terénu. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Slavičín.

O osudu utkání rozhodla sporná penalta

Ve druhé půli Bzenec nesložil zbraně a odměnou mu bylo brzké vyrovnání. V 62. minutě se míč ve vápně příhodně odrazil na kopačku Petra Kasaly, jenž už neměl problém dopravit míč do prázdné brány - 1:1.

 

Vyrovnaný stav ale vydržel pouhých pět minut. Za vše mohla situace, kdy si Vlastimil Juřica píchl míč kolem obránce, kterým pak byl následně sražen k zemi. Nutno říct, že šlo o poměrně spornou penaltu, kterou hostující hráči nelibě nesli. K exekuce se následně postavil Ondřej Školník, jenž ji bezpečně proměnil - 2:1.

 

Bzenec se sice tlačil za vyrovnáním, nicméně dobře fungující obrana Slavičína žádnou komplikaci nepřipustila. Stav 2:1 tak vydržel až do konce utkání, díky čemuž může Slavičín slavit posun na první místo průběžné tabulky divize E.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Martin Malenovský: Dnešní zápas se odehrával na těžkém terénu, kde se ráno musel dvakrát odhrnovat sníh, aby se vůbec zápas mohl uskutečnit. Nicméně k zápasu došlo, i přes sněžení během prvního poločasu. V prvních minutách hrozili hosté po dlouhých balónech za obranu a standardních situacích. Na těžkém terénu jsme se pomalu rozjížděli a museli změnit styl naší hry, protože terén moc kombinační hře nesvědčil. I tak jsme se oklepali a dostali do šancí, z čehož pramenila první branka po rohové situaci se prosadil Dek-Trade (Tomáš Dekleva). Dále jsme dvakrát zahrozili po brejkové situaci, bohužel jsme to nadotáhli do gólové radosti. Druhý poločas byl stále v duchu bojovného a důrazného fotbalu. Nicméně Bzenec vyrovnal po naší chybě a rychlé akci na 1:1. Naštěstí nás to nepoložilo a po faulu na Vlasťu Juřicu se kopala penalta, kterou bezpečně proměnil Ondra Školník. Zbytek zápasu byl hodně rozkouskovaný po faulech na obou stranách. Nicméně si myslím, ze jsme si výhru zasloužili a 3 body zůstali doma.

TJ Slovan Bzenec
David Šebesta: Začátek zápasu nám docela vyšel měli jsme tam nějaké náznaky šancí, ale bohužel žádnou jsme nepřetavili v gól. V obranné činnosti jsme si taky vedli dobře a soupeře jsme do ničeho zásadního nepouštěli, bohužel až na jeden roh, ze kterého jsme inkasovali gól. Na terénu, který ráno zasypal sníh, se těžko kombinovalo a oba týmy volili dost často nakopávané balóny. Ve druhém poločase hra vypadala stejně jak v prvním, ale konečně jsme dokázali vyrovnat a vstřelit branku, kterou vstřelil Petr Kasala. Bohužel pak jsme obdrželi branku z hodně přísné penalty, která za mě rozhodně nebyla a na tu jsme už nedokázali odpovědět, a tak utkání pro nás bohužel dopadlo prohrou. Myslím si, že nezaslouženou prohrou. Minimálně bod jsme si zasloužili.



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Mendl [-] - M. Malenovský [-] , J. Žůrek [-] (81. M. Fiala [-] ) , P. Škubník [-] , L. Šebák [-] (46. V. Juřica [-] ) , V. Kalus [-] , M. Vincour [-] (46. V. Rožek [-] ) , O. Školník [-] , M. Šoman [-] (46. M. Kořenek [-] ) , P. Naňák [-] , T. Dekleva [-]

TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , R. Janás [-] , A. Skřivánek [-] , D. Bílý [-] (67. R. Knotek [-] ) - D. Šebesta [-] (81. I. Yakovets [-] ) , R. Komínek [-] (46. V. Žák [-] ) , T. Zůbek [-] (61. R. Čech [-] ) , M. Vaďura [-] , D. Pelikán [-] - P. Kasala [-] (67. L. Řezník [-] )

ŽK: 87. M. Kořenek - 40. R. Komínek , 64. D. Pelikán , 87. A. Skřivánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MALÝ Tomáš - SMÝKAL Miroslav, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: výhra domácích

Slavičín tuto sezónu ukazuje, proč bojuje o první místo v tabulce. S aktuální formou zvítězí nad Bzencem, který se letos trápí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích