0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK Olomouc v záchranářském souboji porazila Přerov


Branky


9

HFK Olomouc má za sebou další tříbodový víkend, kdy si vyšlápla na Přerov. Díky tomu se olomoucký tým bodově dotáhl na místa zaručující záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání rozhodl první poločas

Oba celky věděly že toto utkání je pro ně velice důležité. I tak vypadaly první minuty, kdy se vedla spíše taktická bitva bez větších šancí. Vše změnila 23. minuta, kdy se kolem bránícího hráče šikovně otočil Vojtěch Novotný a poslal míč podél brankáře do sítě - 0:1.

 

Stejný hráč pálil i o čtyři minuty později. To, když se Vojtěch Novotný posílený o svou první trefu, odhodlal k výstavním nůžkám, které skončily pod břevnem přerovské brány - 0:2. Jestli se Přerov v úvodu utkání spíše hledal, dva slepené góly jím definitivně otřásly. 

 

Obrovskou šanci na korekci skóre měl ještě do přestávky Masný, jenže před prázdnou bránou trestuhodně minul. A když nevyšly ani další přerovské pokusy, šlo se do kabin za stavu 2:0 pro HFK Olomouc.

Ve druhé půli branka nepadla

Obraz závěru první půle sliboval do dalšího dějství drama. Místo vystupňování tlaku Přerova se hrál ale vyrovnaný fotbal, což samozřejmě svědčilo hostujícím hráčům. 

 

Obrana HFK si s náznaky šancí v poklidu poradila, domácí se popravdě v přechodové fázi spíše trápili. A když už obranu soupeře překonali, zrazovala je mizerná koncovka.

 

HFK Olomouc se tak v zápase ukázala jako produktivní a dva góly Vojtěcha Novotného vynesly olomouckému týmu důležité tři body.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
O. Mikeš [-] - D. Kuča [-] , P. Mirvald [-] , J. Kratochvíl [-] (79. F. Kuča [-] ) , A. Hretsaichuk [-] (60. D. Pistovčák [-] ) , D. Kašpárek [-] , M. Repček [-] , V. Kocian [-] , J. Masný [-] (70. T. Otáhal [-] ) , D. Řezník [-] , P. Javora [-]

1. HFK Olomouc
V. Nakládal [-] - P. Červenka [-] (77. J. Lang [-] ) , J. Nemeth [-] , O. Zeman [-] (81. D. Žídek [-] ) , D. Pavelka [-] (77. Š. Filípek [-] ) , V. Novotný [-] , M. Kotůlek [-] (60. D. Hrdlička [-] ) , M. Mádr [-] (60. T. Svrčina [-] ) , R. Vejvoda [-] , O. Buček [-] , J. Kadlec [-]

ŽK: 82. P. Mirvald - 86. J. Kadlec , 89. V. Nakládal , 92. Š. Filípek .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Malimánek Marek - MAYER Jan, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Patrik Šiška
Tip experta: výhra domácích

Přerov, i když to dle tabulky nevypadá, patří na špici divize. Mají velmi mladý tým, kde jsou šikovní kluci. Chybí jim akorát trocha té zkušenosti. Kvůli lepší fyzické připravenosti si myslím, že soupeře uběhají a toto utkání dotáhnout do vítězného konce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích