1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šternberk vybojoval těsnou výhru nad Šumperkem


Branky


9

Šternberk doslova vydřel těsné vítězství nad krajským soupeřem ze Šumperka. O osudu utkání rozhodl vstřelenou brankou Jan Tögel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka přišla v závěru prvního poločasu

V prvním poločase se hrál vcelku vyrovnaný zápas. Šancí k vidění příliš nebylo, obě obrany se prezentovaly spolehlivým stylem.

 

Rozruch způsobila až branka šumperského Lavroviče, která však pro ofasjdové postavení nebyla uznána. V dobré pozici se také ocitl Liďák, který si však nepřišel na brankáře Kopřivu.

 

Jako rozhodující se nakonec ukázala situace ze 41. minuty, když Zvědělík posunul míč doleva na nabíhajícího Jana Tögela, jenž se štěstím prostřelil brankáře Bílého - 1:0. To také bylo z první půle vše, stav utkání se už do poločasové přestávky nezměnil.

Tlak Šumperka vyrovnání nepřinesl

Ve druhém poločase to byl naopak Šumperk, jenž dostal svého soupeře pod tlak a byl v této části utkání lepším celkem. Hosté se dostávali do velice nebezpečných pozic, nicméně vyloženou šanci si dlouho nevypracovali.

 

Za zmínku ale stojí pokusy Strnada a Purzitdise, které se ale nakonec nevešly mezi tři tyče. Na druhé straně mohl díru v obraně využít Dittrich, jeho střelu ale zastavilo břevno šumperské branky. 

 

Závěr utkání si Šternberk pohlídal. I přes tlak hostů k vyrovnání nedošlo, všechny tři body tak zůstaly ve Šternberku.



Ohlasy k zápasu


FK Šternberk
Patrik Hustý: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého a budeme čelit houževnatému soupeři, který oproti podzimní části sezony obměnil a posílil kádr. Co se týče prvního poločasu, byli jsme aktivnější než soupeř. Dokázali jsme si vytvořit tlak a soupeře jsme nepouštěli do vyloženější šance. Ve 41.minutě jsme zásluhou Tögela vedli. Do druhé půle jsme špatně vstoupili a soupeř nás dokázal zatlačit, bohužel nám nevycházela útočná fáze a nedařilo se nám udržet míč na soupeřově polovině. I přesto, že byl druhý poločas v režii hostů, skóre se nezměnilo. Závěrem asi nemůžeme být úplně spokojeni s herním projevem, ale důležité jsou pro nás tři body. Obě defenzivy pracovali v zápase velice dobře. Za mě spíše remízové utkání o to víc je výhra cennější.




Sestavy


FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - T. Drmola [-] , L. Koutek [-] , J. Smrček [-] - M. Samek [-] , D. Kuba [-] (79. P. Dittrich [-] ) , P. Hustý [-] , M. Vašička [-] - F. Zvědělík [-] (61. Š. Sedláček [-] ) , J. Tögel [-] , D. Lošťák [-] (87. D. John [-] )

FK Šumperk
R. Bílý [-] - P. Purzitidis [-] , M. Smrž [-] , R. Jurásek [-] (79. M. Elšík [-] ) , D. Liďák [-] (46. A. Ostrokon [-] ) - P. Strnad [-] , S. Lavrovič [-] (46. M. Zelinka [-] ) , M. Antl [-] , M. Horký [-] - P. Nováček [-] (46. Y. Ostrovka [-] ) , P. Linet [-]

ŽK: 79. P. Hustý , 86. D. Lošťák - 93. P. Strnad .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - MACRINEANU Jiří, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra hostů

Šumperk přes zimní pauzu výrazně posílil a bude šplhat výše, proto tipuji výhru Šumperka

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza