1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 10:15

16.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílená Zbrojovka vybojovala první jarní výhru


Branky


9

V Brně bylo v neděli k vidění velice kvalitní utkání, čemuž také dopomohla soupiska domácích posilněná o některé hráče z A týmu. Za zmínku stojí především představení Filipa Součka a Mohameda Tijaniho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Zbrojovka vstoupila do zápasu s touhou odčinit dvě jarní zaváhání a na jejím výkonu to bylo znát. V prvním poločase byla aktivnějším mužstvem a dostávala se častěji do nadějných příležitostí.

 

První větší zákrok musel předvést Roman Vitásek v 15. minutě, jenž na brankové čáře vyrážel nebezpečnou hlavičku Dominika Pešky. Domácí hráči v první půli hrozili zejména z rohových kopů, kterých měli opravdu hodně. Žádný centr se ale naplno neujal.

 

Do konce poločasu měli ještě oba týmy po jedné větší šanci na obou stranách. Skóre se ale do přestávky neměnilo, a tak diváci v Brně žádnou branku v prvním poločase neviděli.

Jedinou branku vstřelil Sedlák

I ve druhém poločase byla aktivnější Zbrojovka. Ve výstavbě hry byly znát zejména posily z prvního týmu. Ty zápasu dodávaly potřebnou kvalitu.

 

Rozhodující moment přišel v 62. minutě, kdy se po rychlém přechodu do útoku dostal balón do vápna na nabíhajícího Martina Sedláka, jenž šikovnou tečí dostal míč za Vitáskova záda - 1:0.

 

I když se ve zbytku utkání nedá upřít Baťovu snaha, zkušená Zbrojovka si výsledek pohlídala a dokráčela si tak pro vítězství 1:0. Jednalo se tak o první jarní výhru brněnské rezervy.



Ohlasy k zápasu



SK BAŤOV 1930
Jakub Kašík: Myslím si, že z naší strany jsme podali slušný výkon, a kdyby jsme proměnili tutovku v prvním poločase, tak to mohlo vypadat určitě jinak. Na druhou stranu, soupeř měl v prvním poločase dvě šance ze standardních situací a určitě hrál lepší kombinační fotbal. Po změně stran jsme bohužel inkasovali po uklouznutí obránce, ale to už k fotbalu patří.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
J. Šiman [-] - S. Vantuch [-] , F. Souček [-] , M. Ryšavý [-] (91. D. Kolář [-] ) , D. Peška [-] , F. Kocůrek [-] , M. Tijani [-] , P. Gerneš [-] (69. D. Pavlík [-] ) , Y. Sawalha [-] (87. R. Adamec [-] ) , F. Hlucháň [-] (69. K. Konečný [-] ) , M. Sedlák [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Šiška [-] , J. Kadlec [-] , J. Kašík [-] , P. Bršlica [-] , J. Pafka [-] , J. Sotolář [-] (80. M. Kozubík [-] ) , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] , Z. Ondráš [-] (80. O. Žáček [-] )

ŽK: 85. D. Pavlík - 64. P. Šiška , 88. J. Pafka .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: TERBER Ondřej - JAHODA Jaroslav, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Mikeš
Tip experta: výhra hostů

Zbrojovka má za sebou v úvodních dvou kolech 2 prohry a myslím si, že to tentokrát ještě nezlomí a Baťov zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích