Z. Konečník 18.
R. Frýdl 66. (p.)
2:3
(1:2)
30. J. Tögel
36. J. Tögel
70. J. Tögel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tento zápas měl vše! Hattrick Tögela nakonec přihrál Šternberku všechny tři body


Branky


18. Z. Konečník , 66. R. Frýdl (p.) - 30. J. Tögel , 36. J. Tögel , 70. J. Tögel (p.)
9

Fantastický zápas byl k vidění ve Skašticích, kam přijel favorizovaný Šternberk. A nutno říct, že diváci se rozhodně nenudili. K vidění bylo drama až do konce, dva pokutové kopy, dvě červené karty a hattick Tögela k tomu. Šternberk v bláznivém zápase nakonec zvítězil 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstřelená branka Skaštice rozhodila

I když měli v první půli hosté navrch, domácí hráči v samotném úvodu zápasu působili dobrým dojmem a odměnou jím byl vstřelený gól. V 18. minutě se odražený míč dostal ke Zdeňku Konečníkovi, jenž z voleje s trochou štěstí překonal bezmocně se natahujícího brankáře hostů - 1:0.

 

Inkasovaná branka ale Šternberk nakopla a hosté zvýšili obrátky. Svého soupeře dostali pod značný tlak a k tomu přibývali i brankové přílěžitosti. V jedné z nich nezaváhal Jan Tögel, který ve 30. minutě srovnal skóre - 1:1.

 

A když se Jan Tögel nemýlil ani o šest minut později, hosté dokonali obrat už v první půli. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Šternberk, přičemž vedení hostů bylo vzhledem k průběhu první půle zcela zasloužené.

Dramatický druhý poločas

Zápas vygradoval ve druhé půli. Skaštice po změně stran zlepšily svůj herní projev a Šternberku byly po většinu poločasu rovnocenným soupeřem. Domácím se dokonce v 66. minutě podařilo vyrovnat zásluhou proměněného pokutového kopu Radka Frýdla - 2:2.

 

Vyrovnaný stav ale příliš dlouho nevydržel, když sudí Zapletal o tři minuty později odpískal pokutový kop i na druhé straně. Pro Skaštice to byla o to větší ztráta, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen Beneš. A když Jan Tögel svou šanci proměnil, vrátil Šternberk do vedení a zkompletoval hattrick - 2:3.

 

Skaštice zápas v žádném případě nevzdaly a i přes početní nevýhodu se dostávaly do náznaků šancí. Tlak mohl vygradovat v 84. minutě, kdy druhou žlutou kartu uviděl i hostující kapitán Kuba, na vyrovnání ale už nezbylo příliš mnoho času. Šternberk si tak na své konto připsal vydřené vítězství na půde Skaštic.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
Radim Zůvala (hráč domácích): Myslím, že jsme do utkání velice dobře vstoupili, což se odrazilo na naší vedoucí brance. Bohužel po vstřeleném gólu jsme vypadli z tempa a soupeř si začal vytvářet brankové příležitosti. A vyústěním byly dvě vstřelené branky ještě v první půli. V druhém poločase se nám podařilo vyrovnat z penalty, abychom vzápětí opět z penalty inkasovali. Poté se hra začala velmi kouskovat a ztratila tempo. V závěru jsme měli pár závarů, ale srovnat se nám bohužel nepodařilo. Celkově si myslím, že utkání mělo všechno.

FK Šternberk
Jan Tögel (střelec hattricku): Zápas to nebyl vůbec jednoduchý. Převážnou část prvního poločasu jsme byli ale lepším týmem a po pár neproměněných šancích jsme dostali po skrumáži z ojedinělé šance gól na 1:0. Ale opět se ukázala jak síla, tak parta našeho týmu, kdy jsme zápas dokázali otočit a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Skaštice
M. Vrba [-] - R. Číhal [-] , Z. Konečník [-] , M. Sedlák [-] , R. Vymětal [-] (81. M. Mareček [-] ) , J. Beneš [-] , J. Kvasnička [-] (90. A. Sova [-] ) , R. Zůvala [-] , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , M. Glozyga [-]

FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - J. Smrček [-] , L. Koutek [-] , M. Kuba [-] , T. Drmola [-] - P. Hustý [-] , D. Kuba [-] (93. P. Dittrich [-] ) , P. Zifčák [-] (27. D. Lošťák [-] ) , M. Samek [-] - F. Zvědělík [-] (72. M. Vašička [-] ) , J. Tögel [-]

ŽK: 58. J. Beneš - 48. T. Drmola , 65. M. Kuba , 78. J. Smrček , 95. P. Hustý . ČK: 69. J. Beneš - 84. M. Kuba .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - SMÝKAL Miroslav, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: remíza

I když by měl být Šternberk favoritem, určitě je nečeká snadný zápas. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů