Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená sprcha se Slavičínem nezamávala. Favorit po obratu slaví výhru nad HFK Olomouc


Branky


9

I když HFK Olomouc začala zápas tím nejlepším způsobem, domácí favorit nenechal nic náhodě a už v prvním poločase otočil skóre. Ve druhé půli navíc přiadal ještě jednu branku, a tak svého soupeře porazil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start HFK a příkladná reakce Slavičína

HFK se svého soupeře nezaleklo a na favorita ukázkově vlétlo. Už v 5. minutě se dostali hosté do vedení, když se ve vápně nejlépe zorientoval Dominik Hrdlička a z dorážky překonal brankáře Pjajka - 0:1.

 

Inkasovaná branka ale Slavičín příkladně nakopla a namotivovala. Od té doby převzali v zápase iniciativu a odměnou mu byla vyrovnávací trefa Vlastimila Juřici - 1:1.

 

Domácí ze své hry neustoupili a už o šest minut později otočili skóre. To, když se prosadil střelec domácích Jakub Žůrek - 2:1. Domácí nadále zůstávali v tlaku a chvíli před koncem prvního poločasu mohli navýšit skóre, jenže Viktor Rožek z velice dobré pozice netrefil branku. Stav po prvním poločase tak byl 2:1 pro Slavičín.

Žůrek druhou brankou navýšil skóre

Do druhého poločasu paradoxně domácí nevstoupil dobře a jejich tlak tak rázem zmizel. Naopak HFK svůj výkon výrazně zlepšilo a bylo nebezpečné i směrem dopředu.

 

Ani přímý kop Onřeje Bučka, po jehož střele se míč od břevna odrazil na brankovou čáru hostům nepomohla. Také samostatný únik Tomáše Svrčiny mohl pro Olomouc vyznít lépe. Na druhé straně pak minuli v dobrých šancích Malenovský se Staňkem. Oddychnout si Slavičín mohl až v 83. miutě, kdy svou druhou přesnou trefu v zápase přidal dobře hrající Jakub Žůrek - 3:1.

 

Slavičín tak zvládl těžký zápas s HFK Olomouc. Nutno o ale podotknout, že za svůj výkon ve druhém poločase by si hosté vyrovnání zasloužili. V dalším kole se Slavičín utká s Přerovem, HFK Olomouc v důležitém utkání přivítá Skaštice.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík (trenér): Po ztrátě a nekoncentrovanosti v defenzivě jsme inkasovali blbý gól. Naštěstí jsme zlepšili kombinace, přišly i šance a výsledek jsme ještě do přestávky otočili. Po změně stran to ale od nás rozhodně nebylo ideální. Na menším hřišti bylo k vidění spíše bojovné utkání, spousta faulů. I když jsme si vytvářeli příležitosti a dobré šance, herně to nebylo ono. Soupeř pořád cítil šanci. Kdyby přišel třetí gól dříve, mohlo to být od nás lepší.

1. HFK Olomouc
Marek Kachlík (hráč): Do Slavičína jsme jeli s cílem potrápit soupeře a překvapit. Do zápasu jsme vstoupili výborně, po brejkové situaci jsme šli do vedení Hrdličkou. Zbytek poločasu ovládl domácí tým, především důraznou a přímočarou hrou. Ve druhém poločase byl obraz hry zcela v naší režii. Především škoda je samostatný nájezd Svrčiny a diskutabilní standardní situace Bučkem zahrávaná od břevna směrem do branky. Těžko říct. V závěru zápasu Slavičín ze standardní situace završil na 3:1. Věřím, že v dalších zápasech zlomíme sérii prohraných utkání.



Sestavy


FC TVD Slavičín
T. Pjajko [-] - M. Kořenek [-] , M. Vašulka [-] , J. Žůrek [-] , M. Malenovský [-] (66. D. Staněk [-] ) , V. Juřica [-] (80. M. Šoman [-] ) , V. Kalus [-] , M. Vincour [-] (46. O. Školník [-] ) , P. Naňák [-] , V. Rožek [-] (66. L. Šebák [-] ) , T. Dekleva [-]

1. HFK Olomouc
V. Nakládal [-] - M. Kachlík [-] (72. P. Červenka [-] ) , D. Pavelka [-] , D. Hrdlička [-] (82. J. Doseděl [-] ) , T. Svrčina [-] (72. Š. Filípek [-] ) , V. Novotný [-] , M. Kotůlek [-] (46. O. Zeman [-] ) , M. Mádr [-] (46. J. Lang [-] ) , R. Vejvoda [-] , O. Buček [-] , J. Kadlec [-]

ŽK: 19. P. Naňák , 51. V. Juřica , 76. L. Šebák , 88. J. Žůrek - 20. M. Mádr , 22. M. Kotůlek , 35. M. Kachlík , 82. J. Kadlec .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Pospíšil Michal - BRÁZDIL Petr, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: výhra domácích

Slavičín bude chtít odčinit úvodní prohru a posunout se na první místo. HFK bez posil moc šancí nedávám. V zápase padne hodně branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích