4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Speřice berou tři body


Branky


8

Domácí velý zápas tahali za delší konec provazu a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Speřice začaly aktivně a hned v 8. minutě poprvé rozjásaly domácí fanoušky. Navrátilec Svoboda poslal přesný centr po zemi na druhou stranu hřiště k dobíhajícímu Vlčkovi, který zkušeně zakončil do sítě – 1:0. Radost z vedení však netrvala moc dlouho. O dvě minuty později vystihl rozehrávku domácí obrany Souchop a sám si to zamířil na bránu. Brankář Švec už neměl moc šancí, jak lacinému gólu zabránit – 1:1. Poté krásnou akci rozehrál Jančík přesným centrem na Svobodu. Ten znovu našel před branou Vlčka, který tentokrát zakončil hlavou. Naprosto stejná akce jako u prvního gólu znamenala vedení. Stejné chyby, stejné známky – 2:1. Vedení se mohlo ještě několikrát zvýšit. Skluz Vlčka mířil mimo bránu. Později po rohovém kopu hlavičkoval Svoboda těsně vedle tyče. Speřice se snažily získávat odražené balóny a měly míč více ve svém držení. Do konce poločasu se však skóre nezměnilo.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce zahrávali hosté rohový kop. Odražený míč vyslal hráč Břeclavi vedle brány. Další dvě akce Speřic v síti neskončily. V 57. minutě centr Břeclavi zakončoval hráč ve skluzu mimo Švecovu bránu. Následovala rychlá rozehrávka Speřic. K míči se dostal Jančík, přihrál Vlčkovi, který přesným pasem mezi obránci našel Svobodu, ten obehrál brankaře Sovu a zvýšil vedení - 3:1. Domácí byli v zápase jednoznačně lepším týmem a dostávali se do dalších gólových šancí, kterým chyběl vždy kousek ke zvýšení náskoku. V 83. minutě zahrával Jančík standardní situaci a Svoboda se znovu dostal k zakončení. Míč ale našel gólmana Sovu, který ho pouze vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Tomáš Marek, který nejprve napálil bránícího hráče Břeclavi, ovšem od něj se míč odrazil zpět a nakonec zakončil hlavou do brány a zpečetil výsledek na 4:1.

 

TJ Dálnice Speřice / web

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Navázali jsme na povedené výkony v předchozích zápasech a konečně jsme to dokázali gólově vyjádřit. Zaslouženě jsme vyhráli a myslím, že jsme udělali velký krok k záchraně v divizi.“




Sestavy


TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - M. Fukan [-] , M. Řezáč [-] , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] - D. Jančík [-] (87. P. Šíma [-] ) , J. Holenda [-] (78. T. Marek [-] ) , M. Pohan [-] , D. Vlček [-] , P. Pech [-] - P. Svoboda [-] (84. M. Eremiáš [-] )

MSK Břeclav
T. Sova [-] - V. Borýsek [-] (46. M. Kriston [-] ) , A. Souchop [-] (71. T. Vocílka [-] ) , J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] , F. Kříž [-] (46. M. Mikáč [-] ) , M. Tesař [-] (46. C. Hynek [-] ) , M. Opina [-] , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-]

ŽK: 42. M. Tesař , 82. M. Opina , 82. C. Hynek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - MAYER Jan, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Po dvou porážkách se musíme zvednout. Ze Speřic chceme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích