0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 15:00

18.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot rozhodl po přestávce


Branky


52. T. Ravas , 65. T. Ravas , 94. R. Ciprys
9

Humpolec první poločas odolával, ale po přestávce už na svého soupeře nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Dnešní vítězství se vůbec nerodilo lehce, ač to vypadá, že jsme jasně vyhráli. První poločas jsme odehráli asi nejhorších jarních pětačtyřicet minut. Domácí mě zaskočili aktivní hrou, vyhrávali osobní souboje, měli tam řadu standardek a závarů, což nám vůbec nevonělo. Nemohli jsme se dostat do hry, byli jsme pomalí, nepřesní, měli málo sprintových náběhů. Hlavně díky brankáři a stoperům jsme vzadu drželi nulu. A to byl základ dalšího vývoje, že jsme pořád mohli pomýšlet na vítězství. V kabině jsme si k tomu něco řekli, ale kluci jsou inteligentní, cítili, že to nebylo ono. Najednou jsme přidali na důrazu a první brzká branka nám pomohla se zvednout. Domácí se ale pouze nebránili, a tak jsme mohli útočit do otevřenější obrany a přidali další branku. Nakonec to Rado Ciprys korunoval třetí brankou v samém závěru. Musím také pochválit výborný domácí trávník, po zápase ani nebyl tak zničený, jak by se dalo po dvoudenním dešti očekávat. Mokrý byl, ale rozhodně to bylo hratelné.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - Š. Zástěra [-] (66. V. Šmíd [-] ) , J. Pešek [-] , J. Maršík [-] , I. Popovych [-] (79. M. Blaško [-] ) , M. Havel [-] , A. Savi [-] , D. Šerý [-] (79. A. Zástěra [-] ) , O. Luňáček [-] , M. Pecha [-] , M. Kameš [-] (87. R. Dalík [-] )

TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (84. G. Gaňa [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (71. L. Koprna [-] ) , J. Krč [-] (84. T. Kollár [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 41. I. Popovych , 46. Š. Zástěra - 43. P. Šenk , 63. T. Ravas , 74. J. Krč .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Marko Totka
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů