5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:15

25.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník doma s přehledem porazil nováčka


Branky


28. D. Holaň , 33. D. Smékal , 45. M. Jaroň , 73. P. Halda , 77. J. Drozd
9

Nádherné jarní počasí doprovázelo zápasy 25. kola MSFL. V něm nebyla nouze o celkem překvapivé ztráty Kroměříže ři Hlučína, ale i další zápasy mnohdy rozhodovaly maličkosti. Jak si vedlo béčko Baníku, které doma přivítalo Hranice?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 do poločasu

I s omlazeným kádrem neměla rezerva Baníku se svým soupeřem žádný problém.

Od začátku diktovala tempo hry, a když ve 28. minutě Holaň hlavou usměrnil do branky Drozdův centr z trestného kopu, spadlo z baníkovců břímě nervozity - 1:1.

Nápadité hře domácích nováček nedokázal čelit. V 33. minutě dostal Smékal míč do běhu mezi hranické běky, nejprve uplatnil svou rychlost a setřásl strážce, a následně po zemi překonal Tomečku podruhé - 2:0.

Těsně před poločasem pak Baník i ve třech proti čtyřem znovu z brejku rozebral hostující obranu, a souhru dvojčat z podobného místa jako Smékal zakončil třetí trefou Marek Jaroň - 3:0.

Domácí berou tři body

V závěrečné dvacetiminutovce domácí přizdobili výhru dalšími dvěma góly.

Do odraženého balonu se nejprve uvnitř šestnáctky přesně opřel Halda a o tři minuty později z velkého vápna napřáhl Drozd a jeho střela popáté rozvlnila síť.

Baník hladce pokořil Hranice 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Odehráli jsme solidní utkání, ve kterém jsme dobývali hluboký a dobře organizovaný blok soupeře. Pokud jsme byli dostatečně trpěliví v kombinaci, vytvářeli jsme si střelecké pozice. Rozhodl poměrně brzo vstřelený gól, soupeř hru více otevřel. Tím otevřel prostor i nám v přechodové fázi a koncovce. Ve druhé půli jsme mohli protočit všechny hráče do pole a přidali jsme další góly. Pozitivní je, že jsme do hry zapojili i čtyři hráče dorosteneckého věku, z toho dva v základu. Střídání Petra Jaroně a Daniela Smékala jsme o poločase udělali po předchozí domluvě s Pavlem Hapalem.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - D. Smékal [-] (46. D. Látal [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] , A. Provazník [-] , M. Jaroň [-] (67. . Reteno [-] ) , D. Holaň [-] (67. P. Halda [-] ) , J. Drozd [-] , P. Jaroň [-] (46. S. Charles [-] ) , M. Temel [-] , D. Krupička [-] (46. P. Měkota [-] )

SK Hranice
J. Tomečka [-] - R. Kundrát [-] (80. J. Koňařík [-] ) , M. Vymětalík [-] , P. Vavřík [-] , A. Dittmer [-] , J. Rolinc [-] (67. V. Pečeňa [-] ) , O. Berčík [-] (58. T. Mičola [-] ) , J. Cagaš [-] , J. Marek [-] , M. Kuchař [-] , L. Hapal [-] (58. D. Koláček [-] )

ŽK: 30. D. Holaň - 71. R. Kundrát .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - ŘEZNÍČEK Tomáš, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Václav Horyna
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favoritem a s Hranicemi zvítězí minimálně o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích