0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:30

24.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce úřadoval Baník, jmenovitě Smékal!


Branky


8

V dohrávce 24. kola vyhrálo béčko Baníku na hřišti Vrchoviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Už ve třetí minutě šel sám na domácího Šmídu Provazník, ale ten svůj tým podržel a zakončení zneškodnil.

Na druhé straně po chvilce zakončoval Šteffl, který pálil z 20 metrů těsně vedle.

Po čtvrthodině opět Provazník hlavou přestřelil břevno Šmídovy svatyně.

Do další šance se mezi třemi obránci prokličkoval Matulka, ale jeho střela měla obrácenou faleš a skončila vedle. Po půlhodině hry se před Hrubého dostali k zakončení hned dva hráči Vrchoviny, ale ani Matulka, ani Vacek, branku nedali. To byl zřejmě rozhodující okamžik zápasu.

Navíc ve 41. minutě domácí Nečas napálil ze standardky přes zeď tyčku, v tomto časovém rozmezí se zápas lámal a domácí toho nevyužili.

Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Smékal dal hattrick!

Druhý poločas začal velkou příležitostí hostujícího Smékala, který se osamocený dostal k zakončení, ale jeho hlava šla jen nad břevno.

V 53. minutě se v tutovce na malém vápně zjevil domácí Vacek, ale obránce jeho střelu zblokoval na roh. Následoval rychlý přechod hostí, ale opět Smékal se jen zastřeloval, pálil v obrovské šanci vedle.

V 57. minutě hry Smékal již začal úřadovat naplno a po rohu otevřel účet zápasu - 0:1.

O tři minuty později se na druhé straně v tutovce opět objevila dvojice Vacek a Matulka, jenže Hrubý byl opět na místě a zakončení bravurně se štěstím vychytal.

V 68. minutě to bylo už o dvě branky, když po zakončení z levé strany se na brankové čáře nejlépe orientoval Smékal a zvýšil vedení - 0:2.

Do poslední fáze zápasu přišel na hřiště Slavíček, který se po pár minutách dostal ke slibnému zakončení, ale míč letěl těsně vedle Hrubého vzdálenější tyče.

Nedáš - dostaneš! Přesně v tomto módu byl nastaven ostravský Smékal, který v 82. minutě zkompletoval hattrick a bylo hotovo - 0:3.



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Měli jsme výborný vstup do utkání a v desáté minutě mohlo být klidně rozhodnuto. Bohužel jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Herně jsme střídali pasáže, kdy jsme byli silní a trpěliví v kombinaci a vytvářeli si z toho zajímavé situace, s hluchými místy. Vítězství je zasloužené.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Novotný [-] , J. Batelka [-] (88. R. Hlaváč [-] ) , M. Ráliš [-] , L. Hekerle [-] (72. A. Boušek [-] ) - D. Šteffl [-] (81. D. Ráliš [-] ) , F. Nečas [-] , M. Svoboda [-] (88. D. Bača [-] ) , P. Duda [-] - R. Matulka [-] (72. L. Slavíček [-] ) , P. Vacek [-]

FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - D. Krupička [-] , D. Smékal [-] , D. Stoklásek [-] , M. Jaroň [-] (72. P. Halda [-] ) , J. Drozd [-] (46. Z. Říha [-] ) , A. Provazník [-] , S. Charles [-] (64. D. Látal [-] ) , P. Měkota [-] , M. Temel [-] (46. . Reteno [-] ) , R. Zálešák [-]

ŽK: 50. J. Batelka , 88. P. Duda , 88. F. Nečas , 88. P. Šmída - 50. D. Smékal , 65. Z. Říha , 78. . Reteno .
Počet diváků: 294. Rozhodčí: Denev Alex - JULÍNEK Jiří, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Milan Kadlec
Tip experta: výhra hostů

Ostravské béčko si s Vrchovinou poradí a zvítězí 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů