Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

20.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant potrápil lídra z Kroměříže


Branky


8

Jarní počasí fotbalu konečně přeje a soutěž MSFL čeká konečně kompletní porce zápasů, tentokrát 20. kola. V jednom z utkání velmi potrápil Frýdlant lídra z Kroměříže, který rozhodl až v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:1

Karty byly před zápasem rozdány jasně - Frýdlant potřeboval body k záchraně a domácí chtěli naopak potvrdit roli lídra a žhavého adepta na postup.

Frýdlant hrál od začátku zodpovědně v defenzívě a navíc způsobil domácím zkraje utkání šok, když se v 7. minutě po dlouhém nakopu předvedl nádherné zakončení Velička - 0:1.

O minutu později mohl po skrumáži ve vápně vyrovnat Chwaszcz, ale skákavý míč poslal vedle.

Ve 24. minutě si na roh domácího Jelečka naskočil Cupák, ale jeho hlavička šla nad. Ve 25. minutě si Gonçalves zpracoval těžký míč od Tiahla, poté posunul doleva na Červenku, jehož krásnou přihrávku umístil do sítě Chwaszcz - 1:1.

Vytrvalý tlak Kroměříže do poločasu žádný další efekt nepřinesl.

Domácí trefili tři body až v nastavení

Druhá půle začala podobně jako první. Z ojedinělé návštěvy útočné půle se hosté dostali k rohu, po kterém nechali domácí ve vápně zcela volného Literáka, který z voleje krasně zavěsil a vrátil Frýdlantu vedení - 52. minuta 1:2.

Hosté dále úporně bránili a domácí si nakonec pomohli standardkami. 

V 68. minutě si nádherně zakroucený roh Tomáše Machálka na zadní tyči našel Tiahlo a hlavou vyrovnal na 2:2.

V 74. se domácí Votava kličkou uvolnil a prudce vystřelil, ale brankář Prepsl vytáhl nad břevno. V 85. minutě centr domácího Dočkala na zadní tyči nestihl skluzující Mlčoch. V 86. minutě se pak ve vápně krasně uvolnil Votava, ale jeho přihrávku do malého vápna poslali domácí ze skrumáže nad.

Kroměříž se zaslouženého vítězného gólu dočkala v nastaveném čase. Po dalším rohu Tomáše Machálka se míč přes přední tyč dostal až na zadní, odkud se odrazil zpět a pohotový Zavadil jej hlavou doklepl do sítě - 3:2.

Tři body tak zůstaly na půdě favorita, ale hosté nedali svoji kůži lacino.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „Byl to škaredý zápas, ale zvládli jsme ho. Utkání rychle hodím za hlavu a už na něj nebudu myslet. Od nás to nebylo dobré, ale zvládli jsme to, což je hlavní. Hosté zalezli do obrany, v devíti lidech byli pod míčem. Nám se na strašně suchém trávníku nedařila kombinace. Moc nebezpeční jsme nebyli.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (56. M. Surynek [-] ) , M. Goncalves [-] (56. M. Votava [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (83. J. Dočkal [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (62. T. Machálek [-] ) , T. Jeleček [-] , P. Červenka [-] (83. E. Mlčoch [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - B. Velička [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (83. M. Hladík [-] ) , J. Juříček [-] , O. Škorik [-] , M. Milar [-] (62. D. Kedroň [-] ) , R. Šafner [-] (46. D. Marek [-] ) , P. Literák [-] , M. Švrček [-]

Počet diváků: 215. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - KOLÁŘ Jaroslav, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Duda
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž kraluje soutěži a budou chtít na domácí půdě znovu uspět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů