Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 17:00

18.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant odvezl tři body z Vítkovic


Branky


5

Jarní část sezony MSFL je tady a o víkendu se rozběhlo její 18. kolo. Neodehrálo se však celé a čtyři týmy (Kvítkovice, Uničov, Hranice a Hlučín) si na první jarní výkop musí počkat. Jak se vedlo ve vzájemném duelu Vítkovicím a Frýdlantu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Na úvod jarní části sezony na sebe narazili dva z podzimních nováčků soutěže. Poslední Vítkovice přivítaly tabulkově lépe postavený Frýdlat.

Lépe do utkání vstoupili hosté a už ve 4. minutě se v nadějné pozici ocitl po centru z pravé strany Šafner, skóre zápasu se ještě neměnilo. Stejně, jako tomu bylo po další příležitosti hostujícího Milara.

Domácí o sobě poprvé výrazně dali vědět až v závěru prvního poločasu. Nejprve hosty po Žákově střele podržel brankář Prepsl, který ránu pod břevno vyrážel na roh. Z něj pak domácí mířili hlavou nad.

Frýdlantští naopak v nastaveném čase ukázali, jak se má taková standardka proměňovat. Na Hajnošův centr si naběhl Literák, který prudkou hlavičkou nedal Košickému v domácí brance šanci – 0:1. 

Dominance hostí v druhé půli

Na Městském stadionu ve Vítkovicích vyšel hostům i úvod druhého dějství. Ve 49. minutě přihrál Velička míč na volného Šafnera a ten stačil ještě před domácím gólmanem špičkou kopačky prostrčit balón do sítě – 0:2.

Ostravští museli hru otevřít, čímž se nám otevírala okénka za jejich obranou. Po hodině hry zahrával z levé strany standardní situaci Velička, jeho centrovaný míč prodloužil Švrček a Varadi upravoval již na tříbrankový rozdíl – 0:3. To však nebylo ještě vše!

Devět minut před koncem zápasu se po Hladíkově přihrávce dostal za vítkovickou obranu Velička a i když si gólman Košický na míč šáhl, ten přesto skončil v brance – 0:4. V 83. minutě těžil z úniku střídajícího Kedroně zcela volný Hladík, který tak upravoval na konečných 0:5.

 



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: „Dodrželi jsme plán a myslím si, že kromě jedné hlavičky z rohu, jsme Vítkovice k nějakým šancím a střelám nepustili, byl to důležitý zápas a my jsme rádi, že jsme jej zvládli. Potěšilo nás i to, že se o těch pět branek podělilo hned pět našich hráčů. Velmi dobrý výkon podal Bohdan Velička. Co více si tedy od prvního zápasu přát.



Sestavy


MFK Vítkovice
T. Košický [-] - J. Raška [-] , R. Chylek [-] , F. Zouhar [-] (58. L. Raab [-] ) , D. Vadnov [-] , J. Vrbka [-] (76. M. Repa [-] ) , S. Žák [-] (67. J. Krela [-] ) , M. Richtár [-] , M. Burgo [-] , D. Zogata [-] , J. Bystřičan [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Juříček [-] (86. J. Svatonský [-] ) , B. Velička [-] , V. Hajnoš [-] (86. D. Kulhánek [-] ) , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (79. M. Hladík [-] ) , O. Škorik [-] (79. V. Dedek [-] ) , M. Milar [-] (71. D. Kedroň [-] ) , R. Šafner [-] , P. Literák [-] , M. Švrček [-]

ŽK: 63. R. Chylek , 84. M. Richtár , 89. J. Krela - 57. V. Hajnoš , 63. O. Prepsl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukašík Petr - MANKOVECKÝ Tomáš, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů