J. Silný 28. (p.)
J. Silný 39. (p.)
N. Kovinič 74.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 10:30

18.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Zlína přehrála 3:0 Frýdek-Místek


Branky


28. J. Silný (p.) , 39. J. Silný (p.) , 74. N. Kovinič
5

Jarní část sezony MSFL je tady a o víkendu se rozběhlo její 18. kolo. Neodehrálo se však celé a čtyři týmy (Kvítkovice, Uničov, Hranice a Hlučín) si na první jarní výkop musí počkat. Jak se vedlo ve vzájemném duelu rezervě Zlína s Frýdkem-Místkem?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení díky dvěma penaltám

Do utkání nastoupilo za béčko Zlína několik hráčů z A-týmu.

Bohužel pro hosty už v šesté minutě došlo ke střetu Marka Kostky s protihráčem, ze kterého byl frýdeckomístecký hráč otřesený, ale v zápase pokračoval. Ve 28. minutě se právě Kostka dopustil nedovoleného zákroku uvnitř pokutového kopu. K penaltě se postavil někdejší kanonýr Kroměříže či Líšně Jan Silný a poslal domácí do vedení - 1:0.

O chvíli později Marek Kostka na hrací ploše zkolaboval a byl s otřesem mozku převezen do nemocnice.

Ve 39. minutě přišel další nedovolený zákrok uvnitř vápna, kterého se tentokrát dopustil hostující Barkov a sudí Ogrodník znovu odpískal pokutový kop. Ten si vzal opět na starost Jan Silný a ani tentokrát se nemýlil - 2:0.

Hosté tak šli do poločasové přestávky s dvoubrankovou ztrátou.

Domácí berou tři body

Ve druhé části zápasu Frýdek-Místek pozměnil své rozestavení a vytvořil si dvě nadějné šance.

Ani jedna ale neskončila kontaktním gólem, ale naopak se v 74. minutě po standardní situaci dostal k odraženému balónu Nedeljko Kovinič a gólman Gergela potřetí kapituloval - 3:0.

Domácí si tak připsali tři body.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Zápas hrůzy. Tak jak jsme celou přípravu absolvovali bez zranění, nyní jsme si to všechno vybrali v prvním zápase. V týdnu odpadli dva hráči a v rámci zápasu další dva, což je pro nás v aktuálním stavu nenahraditelné. Hlavně doufáme, že bude v pořádku Marek Kostka, který po úderu do hlavy na hřišti zkolaboval. Držíme pěsti. K zápasu samotnému. První poločas opatrnější z obou stran, kdy jsme věděli, že soupeř na nás naleze, takže jsme měli v plánu hrát jednodušeji a podržet míč nahoře. To se nám ale moc nedařilo. Poté přišly dva okamžiky, ze kterých domácí vytěžili dvě penalty a následné dva góly. Za mě hlavně druhý okamžik byl od arbitra velmi necitlivý. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a hra se výrazně zvedla. Bohužel jsme naše dvě dobré šance nevyužili a domácí nás potrestali ze standardní situace a následného odraženého míče. Kluky rozhodně nebudu po tomto duelu hanit, ale samozřejmě si musíme zdůraznit některé věci. První zápas se nám personálně sesypal jako domeček z karet. Teď je potřeba se dát dohromady a v dalším zápase uspět.“



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Jura [-] , P. Kulíšek [-] , J. Silný [-] (62. N. Kovinič [-] ) , M. Jeřábek [-] , Š. Polášek [-] (77. M. Mlýnek [-] ) , F. Němeček [-] , D. Tkáč [-] (77. D. Červinka [-] ) , A. Číž [-] (82. R. Hamalčík [-] ) , J. Hellebrand [-] (82. D. Trtek [-] ) , A. Bužek [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] , J. Martiník [-] , P. Střelec [-] (74. D. Němec [-] ) , T. Barkov [-] , M. Kostka [-] (34. T. Kohut [-] ) , J. Nevřela [-] (46. J. Blejchař [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

ŽK: 28. M. Kostka , 39. T. Barkov , 62. M. Velner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - POLÁČEK David, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích