J. Fencl 93.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

22.kolo, Olomoucký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice vybrala Bohuňovice


Branky


93. J. Fencl - 28. M. Srdýnko , 40. J. Fišara , 85. R. Kuba
1

Na programu 22. kola krajského přeboru byl také zápas Bohuňovic, které hostily FK Mohelnici. Domácí "Bohuňky" měly 3 body náskok a soupeře v lehkém úpadku. Ovšem domácí podmínky a postavení v tabulce do zápasu moc ve prospěch Bohuňovic nepromluvilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby domácích přiblížily Mohelnici k vítězství

Utkání začalo poměrně opatrně a obě mužstva byla velmi trpělivá ve svých útočných akcích. Každou další minutou ale začala Mohelnice zatápět domácí obraně a vynutila si i chybu, která skončila přesným zásahem Martina Srdýnka - 0:1. Bohuňovice nechtěly nechat nic náhodě a snažily se o srovnání, které k jejich smůle nepřišlo. Naopak si hosté 5 minut před koncem poločasu polepšili, když se dostal k zakončení Jan Fišara, který se nemýlil - 0:2. 

"Bohuňky" se dočkaly branky až v závěru

Hned po začátku druhého poločasu šlo na domácích poznat, že nechcou nechat Mohelnici odjet se třemi body. Kdo čekal honbu za vyrovnáním, tak se pletl. Útočné pokusy troskotali na obraně Mohelnice, a nebo je zkrátka utnula nepřesnost. Když se schylovalo už ke konci duelu, tak se o třetí branku hostů postaral Roman Kuba - 0:3. Domácím chlapcům se už akorát podařilo upravit skóre, kdy se Jiří Fencl zasloužil o snížení - 1:3. Mohelnice odjíždí se třemi body a Bohuňovice se bude snažit v příštím kole o reparát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuňovice
Aleš Fryčák: Do zápasu jsme vstupovali s cílem napravit zaváhání z minulého domácího zápasu proti Dolanům, po kterém jsme si do tabulky připsali pouze bod. Minimálně z hlediska disciplíny a celkového obrazu hry jsme se oproti předchozímu zápasu zlepšili, ale to bylo asi tak bohužel vše. Nemyslím si, že bychom byli herně horší, ale rozhodují chyby. Individuální i kolektivní,. Těchto chyb jsme udělali více, než soupeř. Když k tomu přidáme i trochu smůlu, kdy při odkopu trefíme spoluhráče a míč se odrazí před bránu k zapomenutému útočníkovi, který si možná už z volné chvíle zavazoval kopačky, vypadá výsledek celkem jednoznačně, ale Mohelnice nás zkrátka potrestala za naše chyby a my ji nikoliv. Je pravdou, že na nás teď trochu leží deka, trápí nás nepřesnosti při některých základních herních činnostech, kvalitnější provedení předfinální a finální fáze a také produktivita. Na druhé straně není na místě nějak panikařit, musíme dát pracovat na intenzitě v tréninku a věřit, že to zlomíme.




Sestavy


TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Poláček [-] , A. Tománek [-] , M. Král [-] (53. J. Fencl [-] ) , D. Kožuch [-] , A. Fryčák [-] , T. Šiška [-] (76. J. Vašenka [-] ) , M. Fryčák [-] , M. Čapek [-] (76. J. Král [-] ) , L. Nesvadba [-] (32. M. Arnold [-] ) , M. Fryčák [-]

FK Mohelnice
P. Rozman [-] - R. Kuba [-] , F. Bača [-] , L. Pinkava [-] , O. Brulík [-] (60. D. Ryba [-] ) , M. Srdýnko [-] , M. Pauliny [-] (70. M. Vokoun [-] ) , J. Fišara [-] , L. Dunovský [-] , J. Heidenreich [-] , V. Knýř [-]

ŽK: 59. Z. Telíšek - 26. R. Kuba .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - VEDRAL Roman, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 22 73:16 60
2 TJ Sokol Bělotín 23 54:23 57
3 TJ Sokol Čechovice 22 41:34 38
4 FC Želatovice 22 47:30 37
5 FK Mohelnice 22 43:34 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Ševčík 24
2 Patrik Kasal 24
3 Aleš Foukal 20
4 Jan Šteigl 19
5 Tomáš Čtvrtníček 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 83 49,7% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Venca Likeš 26 40,6% 0
5 Jiří Klik 22 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku