1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice odčinily domácí výprask a z Dolan vezou vítězství


Branky


0

Překvapivý výsledek se zrodil v Dolanech, kde se podařilo zvítězit hráčům Dolních Beřkovic. Ti byli po prvním hrozivém nezdaru (1:8) s Vehlovicemi odepisování, dokázali se ale vzchopit a povedeným druhým poločasem vybojovat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vstupovali v dobré náladě - však se jim také podařilo v Hoříně stáhnout tříbrankovou ztrátu a vybojovat bod. Radost jim ale trochu kazila  změna počasí, po které se utkání hrálo za stálého deště. Ten ovlivnil kvalitu fotbalu a hra byla z obou stran rychlá, ale zároveň i plná nepřesností. Oba týmy si po chybách soupeře dokázaly vytvořit pár šancí, ale ke gólu to nevedlo, a tak v první půli diváci gól neviděli.

 

Po přestávce se zvedla hra domácích, kteří si vytvořili územní převahu, ale naděje beřkovických na úspěch podržel brankář Vermach. Přetahovanou o první gól vyhráli hosté, když podnikli rychlý brejk a i přes urputné bránění několika hráčů domácích otevřeli zásluhou Brůži skóre. Domácí ale našli rychlou odpověď, když se po centru zleva prosadil Špička. Na mokrém terénu byly nebezpečné zejména standardní situace a jedna z nich také rozhodla celý zápas - Jakub Kaňka se totiž přesně trefil z trestného kopu a strhl vedení opět na stranu Dolních Beřkovic. Pro domácí to byla kromě deště studená sprcha i proto, že chvíli předtím spálili podruhé v zápase šanci na malém vápně. Dolany poté ve snaze vyrovnat otevřely hru, což se jim ale nepodařilo a navíc po dalším brejku lovily míč ze své sítě potřetí. Střelcem byl hostující Trubička, který uzavřel skóre na 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva Dolan: Hosté dnes nebyli lepším týmem, ale měli větší důraz v pokutovém území a povedlo se jim více trestat chyby. My jsme si vytvořili dostatek šancí, ale pokud chceme pomýšlet na vítězství, nemůžeme z nich vstřelit jen jednu branku.




Sestavy


TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] - J. Těšík [-] - J. Vondra [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , R. Hulínský [-] (58. F. Lejsek [-] ) , R. Hulínský [-] (78. D. Djurevski [-] ) , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] (17. R. Hrubant [-] ) , V. Morávek [-] (46. J. Kopecký [-] ) , P. Halík [-] -

TJ Sokol Dolní Beřkovice
D. Vermach [-] - M. Dvořák [-] (85. P. Patera [-] ) , J. Abrahám [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-] (90. J. Novák [-] ) - A. Mucek [-] (78. D. Fibich [-] ) , J. Kadlec [-] , O. Brůža [-] , P. Štěpánek [-] - J. Trubička [-] (92. J. Vašíček [-] ) , J. Kaňka [-]

ŽK: 7. L. Tlustý , 42. P. Halík - 44. A. Mucek , 62. M. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Špička .
Místo: Dolany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - ŠŤASTNÝ Pavel, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.