Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kouzelník Hnízdil vychytal Mšenu tři body


0

Jen málo chybělo, aby i třetí zápas Hořína v sezoně došel až do penaltového rozstřelu. Proti byl ale hostující gólman Hnízdil, který kromě mnoha domácích šancí zneškodnil (očima) v samotném závěru i pokutový kop. V táboře Hořína si jistě představovali lepší vstup do soutěže, naopak ve Mšeně mohou být spokojeni!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Hořína nastoupili do zápasu plni odhodlání odčinit porážku 1:4, kterou od stejného soupeře inkasovali v minulém vzájemném zápase. A hořínští se do svého soupeře opravdu s chutí zakousli - hned v 6. minutě mohl skórovat Landsman, ale hostující Hnízdil hned v úvodu ukázal, komu bude patřit toto utkání. Hořínští měli v poli navrch a zejména v záložní řadě vířili pohybem - ovšem gólově se zničeho nic prosadili hosté. Konkrétně hráč 2. kola Petr Dvorný se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně domácích a dotlačil míč do sítě. To ale Hořín nepoložilo a jeho hráči se i nadále vrhali do útoku. V zakončení jim ale chybělo i trochu štěstí, protože Polanský ve svých šancích hned dvakrát nastřelil brankovou konstrukci. A tak Mšeno opět trestalo - a to rovnou dvojnásobně. Nejprve faul Pastira před pokutovým územím proměnil v gól tečovaným přímým kopem Valenta a hned o pár minut později (41. minuta) zatloukl třetí hřebíček do domácí rakve Závěšický, který se objevil úplně sám v domácím vápně. A když další šanci Landsmana opět vyrazil Hnízdil, svítil při poločasovém hvizdu sudího Šnýdra na světelné tabuli stav 0:3.

 

Hořín ale není týmem, který by se snadno vzdával, a tak hned od úvodu druhé půle zavelel k velikému tlaku. Nejprve to byl v 59. minutě Polanský, který konečně zlomil Hnízdilovo kouzlo. Následně si domácí vytvořili i další šance, Polanského lob i Landsmanovu ránu ale Hnízdil kryl. Rozhodnout tak mohlo Mšeno z penalty v 80. minutě. Faul Žídka ale hosté nepotrestali. To je mrzelo v 88. minutě, kdy Landsman sklepl na Cífku, ten si posunul míč do běhu a snížil na rozdíl jediné branky. 2:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku a mohli dokonat senzační vyrovnání, jelikož už v nastaveném čase byl v pokutovém území sražen Landsman a penalta se kopala i na druhé straně. Postavil se k ní Cífka, ovšem nedokázal trefit zařízení a následně neudržel nervy na uzdě. Udeřil totiž provokujícího Vaňka a v samotném závěru inkasoval červenou kartu. Ve velmi zajímavém zápase si tak všechny body odváží Mšeno.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér Hořína: Sportovně nevyřízené účty z minulé sezóny máme se Mšenem, které nám doma uštědřilo vysokou prohru 1:4. Tomuto výsledku jsme chtěli předejít a hrát zodpovědněji, než tomu bylo v posledním domácím zápase a také zlepšit naši soustředěnost na zápas. To se nám ale v první půli nedařilo a vypadalo to na podobný průběh jako ve výše zmiňovaním utkání. Během poločasové přestávky hráči dostali po právu vyčiněno, že takto se o výsledek nehraje a někteří byli zvláště upozorněni na nekolektivní výkon. Po poločase jsme měli veliký tlak, ale bohužel jsme v poslední minutě nedokázali proměnit penaltu. Rozdílovým hráčem byl Dan Hnízdil a branková konstrukce, v našem případě pak chyby v defenzivě a smůla při zakončení. Zápas nám zbytečně unikl již v prvním poločase.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: V prvním poločase se hrál pohledný fotbal z obou stran, ale branky jsme dávali pouze my. Domácí buď trefili tyč nebo je vychytal skvělý Hnízdil. Do kabin jsme šli s vedením 3:0 a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Bohužel ve druhé půli jsme úplně vyklidili pozice a dovolili jsme domácím nás zatlačit do hluboké defenzivy, z které jsme se nedokázali vymanit. Vzhledem k průběhu druhé půle je výsledek pro domácí celkem krutý. Ale hraje se na góly a my jsme dali o jeden víc. Rozdílovým hráčem dnes byl Hnízdil, který si skvěle postavil tyče a k tomu předvedl několik skvělých zákroků.

Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , J. Olšák [-] , J. Rulec [-] - Š. Žemlička [-] , Z. Cífka [-] , V. Žídek [-] , J. Kopáč [-] - R. Polanský [-] , P. Landsman [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] (68. J. Zabilanský [-] ) , O. Šledr [-] , P. Dvorný [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (85. J. Martínek [-] ) , V. Valenta [-] (81. O. Kolumpek [-] ) , D. Kolumpek [-] , J. Vaněk [-] , J. Tyle [-]

ŽK: 79. J. Kopáč , 85. F. Pastir - 22. P. Dvorný , 55. R. Kolumpek , 66. V. Valenta , 88. J. Martínek , 90. J. Vaněk . ČK: 90. Z. Cífka .
Hráči zápasu: D. Hnízdil .
Místo: Hořín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.