4:8
(3:4)
17. J. Rolenc
25. S. Vála
34. M. Štolba (p.)
39. J. Rolenc
54. M. Štolba (p.)
57. M. Veselý
59. M. Poustka (vl.)
80. J. Tyle
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hokejové přestřelce ve Veltrusech padlo 12 branek


Branky


9. P. Firoň , 22. P. Firoň , 36. M. Melišík (p.) , 75. T. Dinka - 17. J. Rolenc , 25. S. Vála , 34. M. Štolba (p.) , 39. J. Rolenc , 54. M. Štolba (p.) , 57. M. Veselý , 59. M. Poustka (vl.) , 80. J. Tyle
0

Hodně výživnou podívanou nabídli divákům hráči obou týmů. Pro domácího outsidera ovšem měla opět hořkou příchuť v podobě porážky. Favorit z Vysoké se sice v úvodu trápil, nakonec ale opět rozjel svou ofenzivní mašinu a nasázel 8 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý úvod

Velmi zajímavý úvod utkání nabídli hráči veltruským divákům. Domácí totiž na svého soupeře vlítli a hráči Vysoké v úvodu tahali za kratší konec. Za to také přišel v 9. minutě trest z kopačky Fironě. Poté hosté přidali směrem dopředu a obranu Veltrus zlobil svým rychlým pohybem zejména Pražák. To také vedlo k vyrovnání z kopačky Rolence. Místo aby hosté zabrali a přidali další branky, museli se oklepávat z další rány. Opět to byl Firoň, kdo dalekonosnou ranou překonal gólmana Borovičku. 2:1. Po tomto gólu se aktivita definitivně přelila na kopačky hostí - ti si také vytvořili několik šancí a opět vyrovnali, když se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Vála. Poté už zápas zdánlivě najel do očekávaných kolejí, když penaltový faul na Rolence s přehledem potrestal Štolba. To ovšem nebylo zdaleka vše! Domácí se nechtěli jen tak vzdát a po chvíli bylo ale opět vyrovnáno, neboť i domácí dostalil příležitost zahrávat penaltu, se kterou si domácí kapitán Melišík poradil. Do kabin si však vedení odnášela přeci jen Vysoká - ve skrumáži ve vápně se totiž ve 39. minutě nejlépe orientoval Rolenc - 3:4.

 

 

Pohodová údržba

Do druhého poločasu vstoupily aktivně oba týmy a byly to překvapivě opět Veltrusy, které byly v úvodních minutách lepší. To se ale po pěti minutách bez vážné šance změnilo pěti minutách a taktovku převzali opět hráči Vysoké, kteří narozdíl od domácích dokázali zúročit svou aktivitu gólově. A to hned třikrát - v rozmezí 54. - 59. minuty se prosadili Štolba a Veselý a vlastní gól si vstřelil domácí Poustka. Tím byl zápas rozhodnut - stav 3:7 byl už pro domácí nedostižný. Ti se však sympaticky nevzdali a profesorskou hru Vysoké na vlastní půli ztrestali pěkným gólem na 4:7. Brankový účet na 4:8 uzavřel Tyle, který tváří v tvář gólmanovi domácích Nádeníkovi nezaváhal.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Do utkání jsme vstoupili dost vlažně. Málo jsme se pohybovali, při bránění jsme byli nedůslední a vpředu jsme soupeře nepresovali při rozehrávce. Za tento laxní úvod jsme také byli potrestáni. I tak jsme ale nakonec strhli vedení na svou stranu a o gól jsme vedli. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nemůžeme již soupeři dovolit vyrovnat a naopak musíme urychleně zvýšit vedení. To se nám naštěstí i přes soupeřovu úvodní aktivitu podařilo a zvítězili jsme. Věřím, že v dalších zápasech naši hráči přidají na zodpovědnosti - proti silnějšímu mužstvu by se nám tato lehkovážnost v bránění a ležérnost při zakončení nemusely vyplatit. Za hráče utkání vyhodnocuji z našich Slavomíra Válu, který branku vstřelil, byl aktivní ve hře jak první půli v středu zálohy, tak druhou půli ve stoperské dvojici. Z domácích pak přes osm obdržených branek podal velice dobrý výkon golman Nádeník, který dalších aspoň sedm a možná i více branek chytil a spoustu dalších složitých situací vyřešil dobrým pohybem, např. jeho rychlá reakce proti Trutnovského "kulišárně" byla perfektní.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - M. Poustka [-] , P. Kubata [-] , M. Melišík [-] , P. Firoň [-] , J. Prantl [-] , F. Hofman [-] , R. Soudský [-] , T. Dinka [-] , J. Lange [-] , O. Packa [-]

FK Vysoká
O. Borovička [-] (46. J. Tyle [-] ) - A. Fidrant [-] (46. S. Hamáček [-] ) , V. Volf [-] , M. Štolba [-] , M. Skopka [-] - M. Veselý [-] , M. Kettner [-] , S. Vála [-] - J. Rolenc [-] , M. Pražák [-] , J. Trutnovský [-]

ŽK: 30. J. Prantl - 50. S. Vála , 71. M. Pražák .
Místo: Veltrusy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: DRIML Petr - BLAHOUT Jiří, FUCHS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.