0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:45

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek splnil roli favorita


Branky


0

Takřka povinné tři body z půdy zatím tápajícího nováčka Horních Počapel získal Velký Borek. I v oslabené sestavě dokázal předvést spolehlivou obrannou hru a gólman Procházka si tak připsal již čtvrté čisté konto sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek outsidera

Zápas v Horních Počaplech nabídl souboj celků z opačných pólů tabulky. Zatímco Velký Borek se vyhříval na výsluní, Horní Počaply byly na 15. místě bez jediného bodu a jen o skóre před posledními Veltrusy. Favorit tak byl jasný. V sestavě domácích opět došlo ke změnám, po zranění poprvé nastoupil Radek Toman, ale postrádali chyběli naopak Sukup, Fikart a Peroutka, který si plnil povinnosti v mateřském Lužci. Začátek vyšel nabuzeným domácím nadmíru dobře a ze své aktivity mohli jít do vedení. V 5. minutě zabojoval Bánovčín ve vápně, ovšem Žídek v obrovské šanci z malého vápna přestřelil. Hosté kontrovali o 5 minut později, ale s tutovkou naložili stejně jako domácí. V těchto chvílích ale byla herní převaha na straně Počapel a byly z toho i náznaky šancí: V rozmezí 22. a 23. minuty to byl nejprve Toman, který centroval zprava po zemi napříč celým brankovištěm a následně Grohman pálil z 20 metrů těsně nad pravý roh branky. Poté začal přebírat otěže zápasu Velký Borek a ve 30. minutě po nedůrazu na pravé straně domácí obrany se hosté dostali do vedení. Prosadil se kmenový hráč B-týmu Jan Hliněný. Vstřelený gól vlil hráčům Velkého Borku krev do žil a ti se snažili o druhou branku, domácí však tlak přečkali a do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

Nucená střídání domácích

Fotbal ve druhé půli byl výrazně ovlivněn hned trojím nuceným střídáním na straně domácích. Ztráta Hanuše, Slezáka a zkušeného Lédla se na hře domácích musela projevit a taky se projevila. Převaha byla jednoznačně na kopačkách hostů a bylo jen otázkou času, kdy a kolik přidá Slavia gólů. Šancí si hosté vytvářeli opravdu spousty a pramenily z nich dvě branky Kováče a Kubišty. Vzhledem k průběhu druhého poločasu je výsledek pro domácí ještě milosrdný, jelikož se v útočné fázi nezmohli už na nic a byli pod soustavným tlakem. Horní Počaply tak na svůj první bodový zisk stále čekají, pokusit se o něj mohou už v příštím kole na hřišti dalšího těžkého soupeře - Vojkovic. To hosté dokázali napravit drobné domácí zaváhání se Mšenem a připsali si potřebné 3 body v boji o první místo.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Lukáš Rejman - hráč Horních Počapel: Borek vyhrál zaslouženě, pro nás velká škoda, kdy jsme v první třetině utkání byli lepší a kdo ví, jak by se zápas vyvíjel po proměnění alespoň jedné z mnoha šancí. Ale na kdyby se fotbal nehraje. Naše zápasy ještě přijdou, nezbývá nic jiného než bojovat!




Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - D. Slezák [-] (62. M. Dohnal [-] ) , P. Lédl [-] (52. J. Plíhal [-] ) , P. Švihovec [-] - M. Hanuš [-] (47. L. Rejman [-] ) , S. Grohman [-] , J. Žídek [-] , R. Toman [-] , J. Petera [-] - P. Dohnal [-] , P. Bánovčin [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - L. Krajník [-] , M. Nesládek [-] (52. T. Pavlík [-] ) , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , J. Ryba [-] , J. Hliněný [-] (83. M. Nesládek [-] ) , P. Jeřábek [-] , J. Doležal [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 34. D. Slezák , 64. S. Grohman , 67. L. Rejman , 84. J. Žídek - 62. T. Pavlík , 76. L. Procházka .
Hráči zápasu: M. Kubišta .
Místo: Horní Počaply. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - VÁŽAN Patrik, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.