2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka veze z Velkého Borku 2 body


Branky


0

Zajímavou podívanou nabídli divákům hráči obou týmů ve šlágru kola. Důležitými pro další vývoj zápasu byly rychlé branky a taky vyloučení domácího Pavlíka po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký Borek ve vedení

Před početnou diváckou kulisou se od prvních minut hrál zajímavý fotbal okořeněný góly. Hned ve 4. minutě šel do vedení domácí tým, když váš redaktor Vlasák podcenil dlouhý výkop, k němuž se tak jako první dostal domácí Krajník. Jeho prodloužení pak přesně našlo rozběhnutého Kováče, který sám před Staňkem nezaváhal. 1:0. Hosté se i přes nepřízniví vývoj snažili rozvážně zakládat své útoky a jeden z nich se jim povedl ve 13. minutě znamenitě. Po pěkné kombinaci se dostal do střelecké pozice Krejčík a nezaváhal. 1:1. Jenže obrana hostů si vybrala ještě jednu slabou chvilku. Odvrácení dalšího dlouhého výkopu tentokrát nezvládli Dvorný se Šestákem, kteří šli oba do souboje. Za nimi číhal opět rychlonohý Kováč, který míč dostihl dříve než gólman Staněk a byl faulován. Nařízenou penaltu pak Jeřábek s přehledem proměnil. I v dalším průběhu hry drželi více míč hosté, ale nedokázali si vypracovat větší šance. Naopak přímočaré útoky domácích a nepříliš jistá hra obrany Pšovky vedly k nebezpečným situacím a rohovým kopům. Po jednom z nich míč nebezpečně poskakoval v okolí brankové čáry, ale obránci nakonec zvládli odvrátit do bezpečí. Poločas tak skončil vedením Velkého Borku 2:1.

Vyloučení na domácí straně

Do druhé půle nastoupily oba celky beze změn v sestavě - na hostující straně však už od 30. minuty operoval místo nevýrazného Hyky Sankot. Úvod poločasu se začal odehrávat v podobném duchu jako skončil ten první, až přišel v 59. minutě slomový moment. Pavlík evidentně rukou zastavil zajímavou přihrávku Pšovky a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Od této chvíle se domácí zatáhli hluboko před vlastní branku se snahou udržet příznivý stav. Pšovka měla velkou územní převahu, ale její útoky byly často zbrklé. Vepředu už operovala trojice silových útočníků Hakl - Krejčík - Kettner, ale centry do vápna, které by mohli využít, nepřicházely. Podařilo se až v 81. minutě, kdy z levé strany centroval Šesták a jeden z obránců ztečoval pěkný centr za záda bezmocného procházky. V závěru mohly na svou stranu strhnout vedení oba týmy, ale nepovedlo se. Za hosty to byl střídající Netolický, jehož křižnou střelu z pravé strany Procházka vytěsnil konečky prstů. Velký Borek pak měl dvě střely těsně vedle - Balogova skákavá jako šance ani nevypadala, ale při průniku jednoho z útočníků fanouškům Pšovky jistě zatrnulo. Závěrečný penaltový rozstřel pak byl velmi dlouhý a rozhodl ho až v 9. sérii přesnou střelou Bárta.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce a redaktor soutěže: V držení míče jsme asi byli silnější - po vyloučení domácího hráče už to bylo jednoznačné. Naše obrana (včetně mě) ale měla spoustu problémů s rychlými útoky Borku. Proto si myslím, že je remíza zasloužená a bonusový bod na naší stranu asi taky. Doufám také, že se zápas mohl svou kvalitou divákům líbit. Škoda jen hádek v našem týmu a s rozhodčími, které zbytečně vrhají na náš tým špatné světlo.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , F. Lamač [-] (87. Z. Štrupl [-] ) , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] , D. Ubry [-] , P. Jeřábek [-] (74. P. Nesládek [-] ) , J. Doležal [-] (86. R. Balog [-] ) , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - L. Krejčík [-] (10. L. Kettner [-] ) , F. Hakl [-] , M. Hyka [-] (28. J. Sankot [-] ) , J. Růžička [-] , D. Bárta [-] , P. Šuba [-] , K. Vlasák [-] , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , D. Šesták [-]

ŽK: 31. T. Pavlík - 55. D. Šesták , 65. R. Dvorný . ČK: 59. T. Pavlík .
Místo: Velký Borek. Počet diváků: 130. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - KUDRNA Pavel, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.