3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy se dostávají do hry


Branky


0

Po velmi dlouhém úvodním trápení začínají hráči Kralup konečně sbírat body. Po dnešní výhře nad Vehlovicemi jich mají na kontě již 8 a začínají se přibližovat středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Procházky

Opět bez brankářské jedničky Marka přicestovali k těžkému zápasu do Kralup fotbalisté Vehlovic. Že zápas opravdu těžký bude se ukázalo již po 2 minutách hry, kdy jeden ze stoperů hostí vyrobil chybu - míč mu vypíchl domácí Šíma a postupoval sám na branku. Svůj únik zkušeně proměnil, a tak Kralupy od samotného úvodu zápasu vedly. 1:0. Od této branky byla ale hra vyrovnaná a žádný z celků nemohl získat převahu na svou stranu. Rozhodující moment utkání ale přišel zničeho nic v 34. minutě. Mladší z bratrů Procházků v hostujícím dresu Pavel se vřítil do pokutového území a poroučel se k zemi. Jeho pád posoudili rozhodčí jako simulování a ocenili ho žlutou kartou, načež Procházka sudího Švancaru označil č***** a putoval pod sprchy. V závěrečné desetiminutovce první půle pak hrozil dvakrát Zavadil z trestných kopů, ale jeho střely zastavila nejprve tyč a poté skvělý zákrok gólmana Brejši.

 

 



Potvrzení náskoku

Do druhého poločasu nastupoval domácí tým proti oslabenému soupeři s cílem neinkasovat a pokud možno potvrdit svůj náskok. To se nejprve dlouho nedařilo a šance domácích nekončily v brance. Zlomila to až 71. minuta a krásná přímočará akce, na jejímž konci se trefil Topor. 2:0. Pět minut před koncem pak pečetil zasloužené vítězství domácích Jakub Matějček. Hosté se v druhém poločase vůbec nedostali k ohrožení Šourovy branky, a tak byl konečný stav 3:0. Kralupy se v posledních kolech zvedají a na svém kontě mají již 8 bodů. Vehlovice jsou na tom lépe, když se ziskem 12 bodů okupují 10. pozici v tabulce. V příštím kole čekají oba celky zajímavá derby - Vehlovice hostí Pšovku B, zatímco Kralupy jedou do Dolan.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda Kralup: V tomto utkání jsme dobře věděli, že Vehlovice mají mladé pohyblivé mužstvo, jsou silní směrem dopředu v čele se střelcem Chorvátem, ale dozadu mají problémy, že jejich výsledky jsou na podzim nevyzpytatelné a určitě nás nečeká jednoduché utkání. Před utkáním jsme si uvědomovali, že pokud se máme posunout do klidného středu tabulky, musíme tento zápas zvládnout a zvítězit za tři body. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě a hlavně díky druhému poločasu mohl být brankový rozdíl i vyšší, ale to bychom asi chtěli moc. Vehlovice nám to svým vyloučením ulehčily a prakticky se vyřadily samy ze hry.




Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - L. Černý [-] , M. Beneš [-] (44. P. Vokoun [-] ) , M. Řenč [-] , M. Pešek [-] - R. Polák [-] , J. Matějček [-] , J. Polák [-] , J. Zavadil [-] , J. Šíma [-] - M. Topor [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Vališ [-] , L. Feigl [-] , J. Najman [-] , J. Novák [-] (70. V. Štauber [-] ) - I. Přáda [-] , V. Přáda [-] (79. K. Benda [-] ) , J. Procházka [-] , J. Mašek [-] (77. P. Vihan [-] ) - D. Chorvát [-] (70. L. Líman [-] ) , P. Procházka [-] -

ŽK: 71. J. Polák - 34. J. Mašek , 34. P. Procházka , 38. J. Vališ , 82. K. Benda , 89. P. Vihan . ČK: 34. P. Procházka .
Místo: V Olších. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - SLAVKOVSKÝ Marian, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.