Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply svou bodovou sbírku nerozšířily


0

Ač se hosté statečně drželi, nedokázali navázat na první bodový zisk z minulého kola, svému soupeři podlehli o dvě branky a zůstávají na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Guttenberg ml. otevírá skóre

I přes naordinovanou taktiku domácích, která zněla co nejvíce se tlačit do zakončení a být aktivní, začal zápas opatrně a první velkou šanci si vypracoval hostující tým. Ten předvedl rychlou akci, ovšem zakončení kousíček chyběl a střela se tak pouze odrazila od břevna domácí branky. Domácí po této šanci převzali otěže zápasu, ovšem jejich finální fáze byla žalostná, a tak se hrálo pouze po velké vápno Horních Počapel. Mšeno si tak pomohlo standardní situací - konkrétně rychle rozehraným autovým vhazováním, na které hostující obrana nestačila reagovat a proti nekompromisnímu zakončení Guttenberga ml. neměl gólman Šmejkal žádnou šanci zasáhnout. Více toho první poločas nenabídl, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

 

 

Góly na obou stranách

Po změně stran začali domácí přeci jen o trochu lépe naplňovat úlohu favorita, zlepšili pohyb a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Hrál se zajímavý fotbal, jelikož i hosté hrozili zejména z rychlých protiútoků a domácí gólman Hnízdil musel být neustále ve střehu. Jako první se ale prosadil domácí tým, a to po standardní situaci když Valentovu střelu vyraženou brankařem doklepl Guttenberg ml a připsal si tak již svůj 8. gól v sezoně. Hosté se ale rozhodně vzdát nehodlali a v 57. minutě bylo opět sníženo na rozdíl jediné branky - po rohovém kopu a sérii odrazů došťouchal míč do branky Hanuš. Tato branka hosty evidentně povzbudila, takže se vrhli do útoku a vypracovali si dokonce velkou šanci na vyrovnání. Přímý kop z hranice vápna ale nezahráli dobře, a tak je trestal z rychlé přímočaré akce střídající Chmelík, pro něhož šlo o první branku za A-tým Mšena. V samotném závěru mohli domácí ještě pečetit výhru z pokutového kopu nařízeného za podražení Stejskala, Tyle ale neproměnil. I tak ale domácí dokázali zvítězit 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Utkání s posledním v tabulce mělo být pro nás snadnou záležitostí. Bohužel u nás v poslední době platí rovnice, že čím papírově slabší soupeř = tím horší výkon. Na hřišti nebylo až tolik poznat, že hraje šestý s posledním. Přesto jsem přesvědčený, že naše výhra byla zcela zasloužená. Působili jsme živějším dojmem a především za výkon ve druhé půli si po zásluze připisujeme po delší odmlce 3 body.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] , J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] (66. O. Kolumpek [-] ) , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (85. T. Chmelík [-] ) , V. Valenta [-] , D. Kolumpek [-] , J. Vaněk [-] , J. Tyle [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - O. Kabát [-] , L. Sukup [-] - B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , R. Toman [-] , V. Jung [-] (44. D. Slezák [-] ) , P. Bánovčin [-] , S. Grohman [-] - M. Hanuš [-] , P. Dohnal [-] (62. J. Petera [-] )

ŽK: 73. S. Grohman , 75. D. Slezák , 89. M. Šmejkal .
Místo: Mělník. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.