0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy schytaly další debakl


Branky


0

Zejména vlastní nedisciplinovanost připravila kralupské fotbalisty o možnost bojovat o lepší výsledek. Bez dvou vyloučených hráčů se už je těžko otáčí výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro domácího Růžičku

S jasným cílem - odčinit vysokou porážku v Dolanech - šli do zápasu hráči Kralup. Proti nim ale stál soupeř, který už 4 zápasy v řadě bodoval. Rozdíl v tabulce byl ale pouze čtyřbodový, a tak se dalo očekávat velmi vyrovnané utkání. Hosté ale začali nad očekávání dobře a prezentovali se kvalitní kombinací, která v jejich zápasech nebyla vždy pravidlem. Jejich dobrá hra byla korunována vedoucí brankou Libora Tichoty ve 13. minutě. 0:1. Tato branka trochu změnila obraz hry, hosté vyklidili pozice a více dopředu se začaly tlačit Kralupy. Nebezpečí hostující brance ovšem hrozilo pouze ze standardních situací, které obrana řešila s přehledem. Ve 30. minutě pak přišel možná rozhodnující moment zápasu - vyloučení domácího útočníka Růžičky. Ten vyfasoval první žlutou kartu v 16. minutě za protesty a když o čtvrt hodiny později nevybíravě podrazil soupeře, nebylo co řešit - červená karta. Hned za 3 minuty přišel pro domácí další trest - druhá branka v jejich síti, jejímž autorem byl opět Libor Tichota. Jeho střela z dálky skončila na břevně, ale sám ji ještě stačil doběhnout a hlavou dorazit míč do branky. 0:2. Domácím po tomto vývoji trochu tekli nervy a naopak Obříství zkušeně drželo míč až do poločasového hvizdu.

Druhé vyloučení na straně domácích

Se stejnou taktikou šli hosté i do druhého poločasu - snažili se půjčovat míč soupeři jen minimálně a následně překvapit jeho šiky přihrávkou za obranu. Tak padla i třetí branka, kterou po krásném pasu Libora Tichoty vstřelil Hovorka. Nervozita některých domácích hráčů stoupala, a tak není divu, že byl nakonec vyloučen i jejich další hráč - obránce Luboš Černý, který dostal druhou žlutou kartu jak jinak, než za kritiku výroků sudího Blahouta. V závěru mohl ještě domácí potrestat znovu Hovorka, ale míč mu z prázdné branky vykopl obránce. Nakonec ale čtvrtá branka padla. Chladnokrevně ji dal hostující náhradní brankář Radek Novák, který dostal možnost ukázat se jako útočník a nezklamal. Obříství tak veze domů nečekaně pohodové tři body za vítězství 0:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: Dnes jsme čekali těžký zápas. Domácí chtěli napravit porážku z Dolan, a jak bylo slyšet i od fanoušku, tak koho by chtěli porazit, když ne Obříství. Kluci ale dnes podali asi nejlepší výkon podzimu, i když nám k tomu pomohla nedisciplinovanost domácích. Všichni kluci zaslouží za předvedený výkon velkou pochvalu. Uhráli jsme další čisté konto, prodloužili jsme naše bodování na pět zápasů a získali důležité 3 body.



Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - L. Černý [-] , M. Řenč [-] , M. Pešek [-] , J. Šíma [-] - R. Polák [-] (46. M. Malík [-] ) , A. Vokoun [-] , J. Matějček [-] , J. Zavadil [-] (55. R. Kinter [-] ) - J. Polák [-] (60. P. Hrachovec [-] ) , V. Růžička [-] -

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] , S. Chvátal [-] (71. J. Černý [-] ) , L. Tichota [-] (79. R. Novák [-] ) , P. Beran [-] , M. Vrábel [-] - J. Šulc [-] , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Litera [-] (75. V. Svatoň [-] ) - J. Hovorka [-]

ŽK: 16. V. Růžička , 38. L. Černý , 48. J. Zavadil - 57. J. Hovorka , 67. J. Šulc . ČK: 30. V. Růžička , 74. L. Černý .
Místo: V Olších. Počet diváků: 85. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - FUCHS Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.