Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Organizovaný, bojovný výkon Obořišti nestačil. Láz jednoznačně zvítězil


Branky


1

S defenzivními úkoly a touhou uhrát co nejpříznivější výsledek vstupovalo Obořiště do utkání s gigantem naší soutěže čemuž napovídalo i úvodní rozestavení. Stoperskou dvojici Vítek - Trnka st. vystužil Vobr, jenž se během sezóny ukázal jako velký univerzál a na beku se představil Trnka ml., ten měl za úkol jediné - zkrotit lázkého terminátora Nga!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nezačal pro obořišťské vůbec špatně, hned v první minutě se do slibné pozice prodral Novotný, z velkého úhlu místo střely volil nahrávku na Koryntu, ta však svého adresáta nenašla. Šinágl zastupující za Trnku ml. na kraji zálohy měl po chvili větší šanci, bohužel však bez gólového zakončení.

 

Z první velké šance hostů byl hned gól. Maršík zůstal na velkém vápně chvíli bez dozoru, napřáhl a jeho rána zapadla za levou tyč Švehlovi svatyně. 10. minuta - 0:1. Odpovědět mohl Šinágl, gólman Melichar jeho střelu vyrazil k Salingerovi, ani ten však nezamířil správně. Láz držel balón a dlouho hledal cestu ke druhému gólu proti dobře organizované obraně domácích. Těžko se dostával do pokutového území a když to nešlo z blízka udeřil z dálky. Dalekonosná rána Zdeňka Kabíčka z přímého kopu skončila pod břevnem domácí brány. 37. minuta - 0:2.

 

Střelu obořišťského Pavlíka vyrazil Melichar, na druhé straně čaroval na brankové čáře Švehla. Pokutové území hosté dobyli až v závěru poločasu, konkrétně Lukáš Beňo. 43. minuta - 0:3. Tentýž hráč se zvládl prosadit za dvě minuty znovu. 45. minuta - 0:4. Sympatický první poločas tak skončil pro obořišťské poněkud krutě.

 

Na začátku druhé půle se za vápnem opět dostal k míči Maršík a opět prostřelil hradbu těl před sebou včetně gólmana Švehly. 48. minuta - 0:5. To už hrál Vobr ofenzivního záložníka a hned se dostal za soupeřovu obranu. Skvěle chytajícího Melichara však neprostřelil. Naopak lázský Beňo byl při chuti a završil hattrick. 67. minuta - 0:6.

 

Obořiště chtělo domácí publikum potěšit alespoň jedním gólem, ale svou útočnou snahou otevírali okénka v obraně což byla voda na mlýn Lázu, Beňo se trefil už po čtvrté. 70. minuta - 0:7. Kdyby se dal Trnka ml. naklonovat, určitě bychom ho nasadili i něj, protože ten Daniela Nga (nejlepšího střelce soutěže) zcela zneškodnil. Lázkou kvalitu potvrdil ještě jedním gólem Tomáš Knížek. 83. minuta - 0:8.

 

Autor: Lukáš Novotný



Ohlasy k zápasu


FK Obořiště 1920
Lukáš Novotný: Ač to podle skóre nevypadá, obořišťáci předvedli organizovaný bojovný výkon, který však na Láz nestačil, ale s výkonem z Petrovic se to vůbec nedá srovnávat. Láz vyhrál zaslouženě, ale musel vyndat ruce z kapes, se kterými v nich porážel většinu týmů v podzimní části sezóny. Zbrklost v útočné fázi, klid v zakončení a neprůstřelný gólman jsou příčinou, proč jsme nedali ani gól. Naopak hosté z Lázu svou efektivitou v zakončení vyhnali gólový rozdíl k debaklovému výsledku.




Sestavy


FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - L. Korynta [-] , M. Vítek [-] , M. Šinágl [-] - L. Salinger [-] , J. Trnka [-] , J. Pavlík [-] , L. Novotný [-] , J. Trnka [-] - V. Vobr [-] - T. Kučina [-]

Sokol Vrtule Láz
T. Melichar [-] - M. Haas [-] , T. Knížek [-] , L. Beňo [-] , J. Burian [-] , M. Čížek [-] , M. Čížek [-] , D. Ngo [-] , L. Maršík [-] , Z. Kabíček [-] , J. Garlík [-]

ŽK: 75. L. Beňo , 83. T. Knížek .
Hráči zápasu: L. Maršík , L. Beňo .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Kuchař Emil - NOVOTNÝ Karel (N), JOHÁNEK Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:04

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sparta Věšín 13 70:18 34
2 SK Třebsko B 12 47:20 32
3 Litavan Bohutín B 13 43:24 30
4 Slavoj Obecnice 12 38:24 19
5 TJ Sedlice 13 25:32 18
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 23
2 Václav Vobr 12
3 Martin Trčka 11
4 Jonáš Matějka 11
5 Matěj Korol 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 2
2 Radek Hruška 34 52,3% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 10 50,0% 0
5 Miroslav Liška 3 30,0% 0
Zobrazit celou tabulku