Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v Obříství nezaváhala


Branky


0

Další důležité vítězství v boji o čelo tabulky si na své konto připisují fotbalisté Pšovky B. Domácí hráči ale rozhodně nedali svou kůži lacino a favoritovi roli pořádně ztížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě povedené střely - dva góly

Na zajímavě vypadajícím hřišti z poloviny pokrytém listím vyběhli proti sobě hráči z opačných pólů tabulky. Favorit ze Pšovky přijel s Procházkou v brance, naopak pouze na lavičce zůstal Šesták, který nastoupil v základní sestavě A-týmu při zápase v Čelákovicích. Chyběl také Růžička, ale Pšovka v současnosti disponuje širokým kádrem a dokáže absence nahradit. I přesto ale do utkání vstoupili lépe domácí a dělali obraně hostů problémy. První gól však padl do jejich sítě - odražený míč po rohovém kopu totiž Bárta dokázal přes hradbu těl poslat přesně k tyči. 0:1. Tato situace ale domácí tým nerozhodila a i nadále to byli oni, kdo měl více ze hry a Procházka musel vytáhnout minimálně dva výborné zákroky. Ve 34. minutě došlo na straně hostů k nucenému střídání, když zraněného Hyku nahradil dorostenec Šmejkal. A jeho nasazení se vyplatilo, když po dalším rohovém kopu ve 41. minutě sklepl míč Netolickému, který se křižnou střelou levačkou nemýlil. To bylo z prvního poločasu vše a hosté díky maximální efektivitě vedli.

 

Zlepšený výkon hostů a pojištění náskoku

Do druhé půle nastoupili hosté s větší herní jistotou, dokázali dát míč na zem a kombinovat. Na jejich kontě tak přibývala procenta držení míče i šance. Ke třetímu gólu pomohlo i povedené střídání, když se na hřiště místo střelce druhé branky Netolického dostal Šesták a hned po chvíli na hřišti také skóroval - dokázal do sítě uklidit míč, který prolétl pokutovým územím. 0:3. Hotovo pak bylo v 65. minutě, kdy další branku přidal opět po pěkné akci Hakl. Domácí tým bojoval alespoň o čestný úspěch, který se nakonec dvě minuty před koncem dostavil. Aktivní Libor Tichota dokázal odcentrovat přes Vlasáka, centr si před bránou našel úplně volný Hovorka a hlavou zkazil Procházkovi čisté konto. Se závěrečným hvizdem sudího Štolby přišel zákrok na hostujícího kapitána Martince, který vedle stojící pomezní sudí Moško jako faul neposoudil. To Martince rozlítilo natolik, že neudržel nervy, vynadal rozhodčímu a několik zápasů si nezahraje...



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Kluci dnes nehráli špatně, ale na současné mužstvo Pšovky to nestačilo. Hosté mají velice dobře vyvážené mužstvo a hlavně individuality, které vynikají nad ostatními hráči a umí svému mužstvu pomoci v důležitých okamžicích. Vítězství hostů je zasloužené a gratuluji jim.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce a redaktor soutěže: V první půli byl zápas naprosto vyrovnaný, ale naše efektivita zřejmě rozhodla. Po změně stran už jsme lépe kontrolovali hru a předvedli snad i několik pěkných akcí. I přes vysoké vedení jsme se ale nedokázali vyvarovat emocí, což vyústilo ve vyloučení po závrečném hvizdu.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] (46. L. Veltruský [-] ) , S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] , P. Beran [-] , M. Vrábel [-] - J. Šulc [-] (77. R. Novák [-] ) , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Litera [-] (68. J. Černý [-] ) - J. Hovorka [-]

FK Pšovka Mělník B
D. Procházka [-] - F. Hakl [-] , L. Krejčík [-] (72. J. Sankot [-] ) , J. Netolický [-] (55. D. Šesták [-] ) , D. Bárta [-] , P. Šťástka [-] , M. Hyka [-] (34. M. Šmejkal [-] ) , F. Drápal [-] , R. Dvorný [-] , R. Martinec [-] , K. Vlasák [-]

ŽK: 50. P. Beran , 73. J. Černý - 20. P. Šťástka , 55. J. Netolický , 79. R. Dvorný , 87. D. Šesták . ČK: 90. R. Martinec .
Hráči zápasu: M. Šmejkal .
Místo: Obříství. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - KOZLÍK Petr, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.