F. Mündl 15.
F. Mündl 26. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš nepřipustila překvapení


Branky


15. F. Mündl , 26. F. Mündl (p.)
0

Velkému zázraku by se rovnal bodový zisk Veltrus na hřišti Libiše B. Nakonec k němu nebylo zase tak daleko, žádný bod pro hosty z toho ale není.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Mündla

Domácí tým do tohoto zápasu nastoupil v oslabené sestavě a příležitost v základní sestavě tak dal sám sobě trenér Urbanec. Nastoupil na hrotu útoku a úvod zápasu se jemu i celému týmu povedl. Domácí přikovali svého soupeře před šestnáctku a i na těžkém terénu dokázali kombinovat. Naopak Veltrusy se dopředu dostávaly jen sporadicky a Lomský v bráně tak mohl být v klidu. Vedení se přiklonilo na stranu Libiše již ve 13. minutě. To se po centru z levé strany ve vápně nejlépe zorientoval mladý Mündl a otevřel skóre. Navýšit skóre mohl o chvíli později Urbanec, v zakončení hlavou ale neprokázal svou zkušenost a z malého vápna vůbec netrefil prostor Nádeníkovy branky. I přesto ale domácí zvýšili svůj náskok. Stalo se tak ve 26. minutě, kdy krásný míč do vápna dostal opět Mündl a byl faulován. Nerespektoval pravidlo, že faulovaný hráč by penaltu kopat neměl a proměnil. Poločasový výsledek 2:0 tak odpovídal průběhu hry.

 

Platonická převaha Libiše

I v průběhu druhé půle byla znát větší kvalita na straně Libiše. Domácí hráči se ale do koncovky příliš nehnali a když už si vytvořili nějakou příležitost, nedokázali ji zakončit brankou. Hosté se ze své obranné poloviny příliš nedostávali a na zvrat v utkání tak pomýšlet nemohli. Není tedy divu, že další gól už v utkání nepadl a domácí jsou spokojeni po výhře 2:0. Ta je posunula na 5. místo v tabulce, které si budou chtít udržet i po posledním podzimním kole a těžkém zápase ve Velkém Borku. Naopak v táboře hostů je smutno, jelikož se po výhře Horních Počapel v Kralupech propadli na poslední příčku tabulky. V příštím kole je na domácím hřišti čeká existenční souboj proti rivalovi z Kralup.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Celkově jsem spokojený, hřiště bylo rozbité po ranním utkání "A" mužstva. Kluci to odmakali a 3 body, které jsem chtěl, zůstaly doma. Stačilo nám jakkoli vyhrát. Před zápasem jsem říkal: hlavně nepodcenit a výhra 1:0 nebo 2:0 stačí - a to se splnilo. Poslední kolo jedeme do Borku, kde můžeme jen překvapit. Cíl máme splněný - zůstat v horní polovině tabulky, což se nám podařilo. Nejlepším hráčem byl Novák.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
D. Lomský [-] - M. Novák [-] , B. Urbanec [-] (50. J. Šerák [-] ) , F. Míšek [-] (57. F. Šelemberk [-] ) , M. Žák [-] (71. D. Fajt [-] ) , A. Mráz [-] , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] , O. Eisner [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Garbier [-] , O. Packa [-] , P. Firoň [-] , T. Podskalský [-] , F. Hofman [-] (59. M. Mareš [-] ) , R. Soudský [-] , T. Dinka [-] , J. Bittner [-] , M. Poustka [-] , L. Balzer [-]

ŽK: 70. R. Pilař - 26. L. Balzer .
Místo: Libiš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - KOTEK Vladimír, ŠVANCARA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.