Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zaslouženě vyhrála nad Chuchelnou


Branky


10

Březová vyhrála o dvě branky nad Chuchelnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová v sobotu odpoledne přivítala mužstvo z Chuchelné. První tutovku si vypracovali hosté z Chuchelmé, ale Honěk nedokázal překonat brankáře Hromadu. Pak se asi do patnácté minuty hrála vyrovnaná partie a pak už začala dominovat Březová. Tomáš Křenek promáchl míč v dobré šanci. Střelu Řehulky dokázal chytít brankář Náhlík. Další šance zahodili Kostera a Jakub Šuhajík. Ve 26. minutě prošel přes obránce Tomáš Křenek a nabil Jakubu Šuhajíkovi, který už měl lehkou práci otevřít skóre zápasu – 1:0. Za čtyři minuty se míč od Řehulky dostal se štěstím k Tomáši Křenkovi, který z vápna propálil brankáře Náhlíka – 2:0. Chuchelná snížila za pár okamžiků, když dostal přihrávku za obranu Hradil a pohodlně skóroval – 2:1. Šest minut před koncem prvního poločasu se rohový kop odrazil ke Kosterovi, a jeho střela skončila díky teči hostujícího hráče u přední tyče – 3:1. Zbytek poločasu se už jen dohrál.

Oba soupeři dali po jedné brance

Zkraje druhého poločasu se štěstím poslal přímý kop do hostující sítě kapitán Šustek – 4:1. Domácí pak mohli své skóre navýšit na větši rozdíl. Jejich koncovka ale byla hodně žalostná. Brankově se nedokázal prosadit Tomáš Křenek, kterého vylapal brankář Náhlík. Pecka střílel vedle, stejně se vedlo i Martinu Šuhajíkovi. Jeho bratr Jakub ztroskotal na brankáři. Hosté se zmohli jen na korekci zápasu z ojedinělé akce, když rohový kop vrátil jeden z hostujících hráčů do vápna, kde z otočky pokořil Hromadu Halfar, který vstřelil první branku mezi muži – 4:2. Zbatek zápasu se už jen dohrál. 

 

Březová jede příští kolo do Těškovic. Chuchlená bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Myslím si, že jsme po celý zápas byli lepší, a klidně jsme mohli vyhrát i 10:3. Jsem za tyto tři body rád, protože jsme se díky nim odpoutali z dolního pásma a máme 14 bodů.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Hráli jsme hodně špatně, bojovali jsme sami se sebou, než se soupeřem. Špatné přihrávky, balony nám odskakovali. Hráli jsme v křeči.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Pecka [-] (77. J. Urbánek [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , M. Faika [-] (49. M. Murín [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - M. Komárek [-] , D. Stefek [-] - P. Valenta [-] (46. D. Fojtík [-] ) , J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] , M. Rybenský [-] (80. R. Zahradník [-] ) , J. Halfar [-] - - F. Kocián [-] , P. Rybenský [-] , J. Hradil [-]

ŽK: 65. J. Gargoš .
Hráči zápasu: J. Kostera .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KREJČÍ Rostislav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 01:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:40
Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Výhra Březová, Březová využije domácího prostředí a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 05:44

Tip: výhra domácích