Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina potvrdila roli favorita


Branky


13

Vřesina vyhrála o tři branky nad Jakartovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Vedoucí tým tabulky z Vřesiny přivítal na svém trávníku mužstvo z Jakartovic. Hosté přijeli do Vřesiny pouze v jedenácti lidech a bez brankáře. Do branky tak musel Hlaváč. Po pěti minutách rohový kop Martina Peška slabou střelou neumístil do brány Vojtěch Kocián, a dorážka Strakoše skončila vedle. Do vedení se po čtvrthodině hry dostaly Jakartovice, když po centru Došly poslal balon kolem Lamparta do sítě Tomáš Šupák – 0:1. Vřesina mohla vyrovnat vzápětí Bočkem, který ale po centru Boháče střílel vedle. Po dvaceti minutách šel sám na brankáře Boháč, který byl ve vápně stažen. Penaltu ale zahodil Mrázek. Ve 25. minutě pak mohli hosté vedení navýšit, ale Gračanin střílel pouze do břevna. Vřesina vyrovnala ve 27. minutě když vyraženou střelu Mrázka doklepl do sítě Vojtěch Kocián – 1:1. Pět minut před pauzou dlouhý pas Ondřeje Kociána našel Bočka, který s přehledem zavěsil – 2:1. V závěru poločasu dlouhý centr Vojtěcha Kociána skončil u Boháče, jehož střelu vyrazil Hlaváč na rohový kop. 

Vřesina vedení navýšila

Ve druhé půli už byla Vřesina lepším týmem. V úvodu druhého poločasu vystřelil na zadní tyč Boháč, ale Hlaváč jeho pokus vyrazil. V 54. minutě centr Bočka skončil na hlavě Boháče, ale jeho hlava mířila mimo tři tyče. Deset minut po pauze posadil Poštulka rohový kop na hlavu Tomáše Šupáka, který vyrovnal – 2:2. Po hodině hry po přímém kopu Boháče a hlavičce Strakoše doklepl míč do brány Vojtěch Kocián – 3:2. Za dvě minuty našel míč v záklonu ve vápně Martin Pešek, ale vystřelil pánubohu do oken. pak dvakrát střílel vedle Boháč. Vždy po nahrávkaách Bočka. V 72. minutě usměrnil přímý kop Ondřeje Kociána do sítě Strakoš – 4:2 Jakartovice mohly snížit Törökem, jeho střelu mířící do prázdné brány ale zachytil domácí obránce. V 75. minutě si vylámali zuby na Hlaváčovi Martin Pešek a Boček. Pátou branku vsítila Vřesina deset minut před koncem, když Martin Pešek předložil míč před prázdnou branku pro Vojtěcha Kociána, který dovršil hattrick – 5:2. Zápas se pak už v poklidu dohrál. 

 

Vřesina jede poslední kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): I přes nervózní začátek poločasu, jsme postupem času začali přebírat otěže zápasu na svou stranu. Ve druhem poločase byla hra nervózní, ale dokázali jsme to uhrát a dale kontrolovali zapas.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Chyběli nám tři hráči, včetně brankáře a přijeli jsme pouze v jedenácti. I tak si myslím, že jsme to odbojovali a odjezdili. Domácí byli lepší a výhru si zasloužili. Přeji Vřesině postup, a nám tak odpadne dlouhé cestování. (smích)



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (80. J. Kučera [-] ) , T. Mrázek [-] (73. M. Guřan [-] ) , M. Pešek [-] , O. Kocián [-] (85. Z. Říha [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

FK Jakartovice
J. Hlaváč [-] - P. Němec [-] , L. Bartoš [-] , M. Došla [-] , P. Horvát [-] , M. Gračanin [-] , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , T. Bartusek [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 77. O. Kocián , 89. V. Kocian - 21. J. Hlaváč , 40. M. Gračanin , 54. M. Došla , 58. P. Horvát , 72. R. Rustler .
Hráči zápasu: M. Waszut , V. Kocian - P. Němec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PRETSCH Adam - ČECH Zdeněk, STUPEŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2022 14:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Zápas bude hodně těžký, ale Vřesina vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra domácích