Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Litultovice


Branky


65. M. Hanák - 21. M. Drápal , 55. J. Šrom
10

Dolní Životice prohrály o jednu branku s Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

V derby zápase přivítaly Dolní Životice netradičně v sobotu tým z Litultovic. Hosté byli po celý první poločas jasně lepším týmem, kdy ustrašené mužstvo domácích se do ničeho vážnějšího nedokázala dostat. Litultovice měly několik šancí, kdy hrozily hodně ze stran Tesaříkem a Radkem. Šromovi nebyla v 5. minutě uznána branka pro postavení mimo hru. Další příležitost měl Tesařík, který nastřelil hlavou tyčku domácí branky.  Do zaslouženého vedení se pak hostující letka dostala po dvaceti minutách, když se ve středovém kruhu odrazil po hlavičce Šroma míč k Drápalovi, který přesprintoval jednoho domácího obránce a prudkou střelou zpoza šestnáctky poslal míč k tyči – 0:1. Poločas se pak už dohrál za převahy hostující družiny. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhé půli se hra začala vyrovnávat. Litultovicím se ale podařilo v 55. minutě náskok navýšit, když aktivně hrající Drápal zatáhl balon po pravé straně až na roh velkého vápna, kde přiťukl Vaculíkovi, který zprava nacentroval na druhou stranu a Šrom byl hlavičkou nekompromisní a umístil balon do protipohybu brankáře Kramného – 0:2. Dolní Životice vykřesaly jiskérku naděje za deset minut, když po centru ze strany se hlavou prosadil zkušený Hanák – 1:2. V dalším průběhu zápasu se zápas dohrával ve vyhecovaném tempu, kdy Litultovice si výhru hlídaly. Životice něco s výsledkem chtěly udělat, ale hlavičky Marka Tenglera a Duška skončily mimo. Litultovice si tak připsaly další tři body. 

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Štítinu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Litultovice byly favorit a z naší strany to bylo zbytečně ustrašené a v prvním poločase jsme se k ničemu nedostali. Ve druhém už jsme začali hrát a dostávali se do hry.Na šance ale byli hosté lepší.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Těžké utkání s výběrem týmů okresu Opava jsme zvládli a po přesvědčivém výkonu jsme dokázali “mistry draftu”porazit. Po celé utkání jsme ovládali hru a zaslouženě bereme tři body. Ocenil bych výkon všech, vynikali Drápal se Šromem, a Veselý, který odehrál již dopoledne cele utkání za dorost.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , J. Tengler [-] (33. P. Pohaněl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] (65. M. Borč [-] ) , L. Štrbík [-] (68. M. Essler [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Vaculík [-] (67. O. Adamčík [-] ) , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , M. Drápal [-] , T. Veselý [-] , J. Tengler [-] , J. Šrom [-] , J. Tesařík [-] (89. M. Hopp [-] ) , S. Konečný [-] (75. J. Vítek [-] ) , Š. Šťavík [-]

ŽK: 55. M. Tengler .
Hráči zápasu: M. Hanák , P. Dušek - J. Šrom , T. Veselý , M. Drápal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - BUKOVSKÝ Josef, PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2022 19:01
Hodnocení zápasu
Tomáš Holata

Expert: Petr Pelc
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tip. Dolní Životice táhne nestárnoucí Petr Dušek a Mirek Hanák. V minulém kole Dolní Životice zaskočily Vávrovice. Pro domácí vždy hraje velkou roli nedělní ranní čas, který nemá moc hráčů (kromě domácích rádo). Teď se však hraje v sobotu odpoledne a to si myslím, že bude i výhoda pro Litultovice. Pokud nastoupí Kuba Šrom a Litultovice se sejdou v plné palbě, budou o branku šťastnější. Tip 2