Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly ve druhém poločase


Branky


9

Stěbořice doma vyhrály o pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Stěbořice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Budišova. Začátek zápasu byl divoký, když padly čtyři branky, z toho dvě na každé straně. Nejdříve ale domácí Burda orazítkoval tyčku hostující branky. V páté minutě vysunul Šindelář Gracu, který s přehledem zavěsil – 1:0. Za minutu zahrával standardku David Sivák a Anděl hlavou srovnal – 1:1. Ve 12. minutě Tomáš Dietrich uvolnil dlouhým pasem bratra Martina a ten nedal Pretschovi žádnou šanci – 2:1. Budišov reagoval opět za chvíli, když Levák utekl po lajně a zametl míč se štěstím do sítě – 2:2. Budišov mohl jít dokonce do vedení, ale Losert proti Levákovi vytasil skvělý zákrok. Pak se dvakrát mohl drbat na hlavě stěbořický Veřmiřovský, kterého vychytal brankář Prestch. 

Stěbořice daly pět branek

Stěbořice zlomily odpor soupeře až po přestávce, když v 50. minutě Kramný nechytatelně vystřelil k tyči a Prestch se marně natahoval po míči – 3:2. Za tři minuty prostrčil míč mezi obránci Veřmiřovský na Kramného, který si už věděl rady, kam balon poslat – 4:2. V 56. minutě rohový kop Burdy přistál na hlavně kapitána Tomáš Dietricha, který načal svůj střelecký koncert – 5:2. Za sedm minut si dvojice zopakovala akci jak přes kopírák a Tomáš Dietrich byl opět neúprosný – 6:2. V 70. minutě se dostal k bombě Jamnický, ale zazvonil jen na tyčku. Tři minuty před koncem si Tomáš Dietrich naběhl na rohový kop Gracy a hlavou završil svůj čistý hattrick – 7:2.

 

Stěbořice budou příští týden hostit Jakartovice. Budišov přivítá Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): První poločas začal divoce, a už po patnácti minutách to bylo 2:2. Ve druhé části jsme začali hrát naši hru, dobře kombinovali a soupeře jasně přehráli.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestsch (brankář): Poločas byl ještě z naší strany jakž takž. Pak jsme dostali branku na 3:2 a sesypalo se to. Od nás to bylo hodně špatné, jsme dostali tři branky po rohu. Bylo to hodně kruté.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , D. Burda [-] (80. S. Krajčír [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (74. O. Fidler [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (63. P. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] (74. M. Jamnický [-] ) , M. Šimon [-] (55. M. Paleta [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - J. Krause [-] (57. F. Kopal [-] ) , A. Levák [-] , S. Haluška [-] (76. K. Tokár [-] ) , M. Sivák [-] , K. Hrabina [-] (70. M. Tokoš [-] ) , J. Haferník [-] (29. M. Týn [-] ) , D. Anděl [-] , J. Lasák [-] , D. Chung [-] , D. Sivák [-]

ŽK: 55. J. Krause .
Hráči zápasu: T. Dietrich , F. Kramný .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BINAR Patrik, ŠIMON Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pelc
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice opět jeden z favoritů soutěže si nemůžou dovolit ztracet doma body. Snad jim letos ten postup konečně výjde. Přejí jim to. V létě se jim navíc vrátil z Oldřišova Ondra Šmalec. Utkání nebude jednoznačné a i když mě Budišov zatím mile překvapuje, tak si myslím, že to domácí hráči na svém úzkem hřišti zvladnou a připíšou si tři body. Tip 1

Tip: výhra domácích