3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


26. M. Šuhajík (p.) , 39. J. Kříž , 89. J. Urbánek - 4. J. Kostera (vl.) , 75. D. Anděl , 83. K. Hrabina
14

Březová remizovala s Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Březová přivítala v sobotu na svém trávníku mužstvo z Budišova. V prvním poločase byla domácí družina aktivnější na hřišti a hosty přehrávala. Budišov ale zaskočil domácí už po pěti minutách, když přímý kop Machaly prodloužil hlavou za vlastního brankáře Hromadu Kostera – 0:1. Ve 26. minutě zahrál už výše zmiňovaný Machala po centru ze strany rukou v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil navrátilec do sestavy Martin Šuhajík – 1:1. Před poločasem si naběhl na přímý kop kapitána Šustka Kříž a obrátil skóre ve prospěch domácích – 2:1. Další šance domácí neměli, jejich aktivita většinou po celý poločas končila před hostujícím vápnem. 

Budišov otočil, Březová vyrovnala

Ve druhé části převzal aktivitu Budišov. Hodně problémů dělal domácí obraně hlavně mladík Hrabina. K Ten nejdříve přestřelil v dobré pozici, potom si vylámal zuby i na brankáři Hromadovi. Budišov tak vyrovnal až patnáct minut před koncem zápasu, když standardku hostů neudržel v rukavicích brankář Hromada a pohotový Anděl poslal míč do branky – 2:2. V 83. minutě se dostal za domácí obranu aktivně hrající Hrabina a mazácký poslal míč za záda brankáře Hromady – 2:3. Březové se podařilo vyrovnat až minutu před koncem, když se po skrumáži dostal míč k dorostenci Janu Urbánkovi, jenž ho dopravil do sítě – 3:3.

 

Březová bude hostit příští kolo Stěbořice. Budišov přivítá Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Martin Šuhajík (hráč): Zasloužená remíza. V prvním poločase jsme byli lepší my, ve druhém Budišov. Výsledný resultát je tím pádem plichta.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Jakub Haferník (hráč): V první půli jsme vůbec nestíhali, a domácí mohli klidně vést více než o jednu branku. Ve druhé části jsme přeskupili řady, a začali jsme domácí tlačit a přehrávat. Obrátili jsme to, ale bohužel dvě minuty před koncem inkasovali na 3:3.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - F. Stošek [-] (46. O. Lichovník [-] ) , M. Murín [-] (75. J. Urbánek [-] ) , . Urbánek [-] , J. Kříž [-] , P. Křenek [-] , R. Lichovník [-] , D. Kopytko [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Němeček [-] - F. Kopal [-] (46. R. Olbrecht [-] ) , M. Sivák [-] , S. Haluška [-] , T. Černoch [-] , K. Hrabina [-] , D. Anděl [-] , J. Lasák [-] , D. Chung [-] , E. Machala [-] (50. J. Haferník [-] ) , D. Sivák [-]

ŽK: 10. M. Šuhajík , 74. M. Šustek , 86. D. Kopytko - 76. K. Hrabina , 89. D. Sivák .
Hráči zápasu: J. Urbánek - S. Haluška .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - LYČKA Lumír (N), LYČKA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: výhra domácích

Ani jeden tým neznám, protože jsou nováčci v soutěži, ale tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích