2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Černí režírovali výhru Žimrovic


Branky


14

Žimrovice vyhrály o jednu branku nad Vávrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice šly do vedení

Žimrovice se staly v sobotu hostitely mužstva z Vávrovic. Hosté začali zápas lépe, když se dostaly do vedení už po šesti minutách hry, když Jan Lichovník poslal míč na Chryczyka, který z boku chytře procedil brankáře Šehoviče, když využil toho, že udělal úkrok do strany a poslal balon do odkrytého místa mezi nohou a tyčkou – 0:1.- Žimrovice pak byly aktivnější a mezi patnáctou až dvacatou minutou si vypracovaly pět rohů, z nichž ale nic nevytěžily. Po půlhodině hry se připomenuli hosté, ale po nahrávce Chryczyka a střele Šenka se skóre neměnilo. Největší šanci si domácí vypracovali asi v 35. minutě, když se David Hertel dostal za obranu, ale špatně si zpracoval míč a ten mu sebral brankář Tesař. 

Žimrovice otočily

Ve druhé části Žimrovice hosty tlačily. Z jejich strany dměřovalo do pokutového území velké množství centrů, z nichž bylo hodně závarů, které ale nebyly využity. Hosté hrozili z brejků, ale zty nedokázali dotáhnout do konce. V 70. minutě se dostal za obranu David Hertel, ale na Tesaře nevyzrál. V 82. minutě byl faulován před pokutovým územím Jakub Černý. Míč si postavil k přímému kopu Ondřej Černý a nechytatelně obstřelil zeď a míč se zatřepetal až v síti – 1:1. Za tři minuty pak dokonal obrat jeho bratr Jakub, jehož přímý kop ze strany prošel přes všechny hráče a s pomocí lehké teče, zaplul až do hostující brány – 2:1.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Dolní Životice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Byl to těžký zápas, nevyšel nám úvod, kdy jsme inkasovali. Do konce poločasu jsme šanci nevypracovali. Ve druhém jsme tlačili, a otočili až v závru. Těžké vybojované vítězství. Hodně soubojů, nervózní, vyhecované.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Emotivní zápas, hodně žlutých, pořadatelé co předváděli byla hrůza, rozhodčí naprosto tragický. Moc to s fotbalem nemělo společného. Musím uznat, ale že domácí měli více ze hry. Těšíme se na odvetu, kdy jim to výsledkově vrátíme.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - D. Hertel [-] , K. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Schauer [-] (70. R. Heider [-] ) , P. Novák [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , O. Kolář [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Schneider [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , M. Schoppik [-] - O. Levák [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] , M. Klein [-] (84. J. Moro [-] ) - J. Chryczyk [-] -

ŽK: 55. J. Černý , 84. R. Hrbáč , 88. D. Hertel - 25. M. Klein , 30. J. Schneider , 44. T. Šenk , 89. J. Laifert .
Hráči zápasu: O. Černý - J. Chryczyk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - ŠKROBÁNEK Jakub (N), PCHÁLEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: remíza

Tady si myslím, že se budou doby dělit a zápas skončí 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza