2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Litultovice


Branky


13

Litultovice vyhrály o dvě branky nad Stěbořicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Šlágr kola se uskutečnil mezi domácími Litultovicemi a Stěbořicemi. Domácí vstoupili do zápasu lépe, když v šesté minutě Drápal zpracoval na půlce odkop hostů, posunul před sebe Vaculíkovi, který se otočil a potáhl balon kousek dopředu přiťukl Radkovim jenž z první střelou po zemi k tyčce vsítil první branku domácích - 1:0. Stěbořice toto opařilo a do poločasu si vypracovaly jen hlavičku Kovala a dvě střely z dálky. Litultovice měly více šancí. Asi v patnácté minutě zazdil svou příležitost kapitán Šrom. Drápal z penalty střílel těsně nad. Největší měl Tengler, který ze třiceti metrů nastřelil spojnici tyčky a břevna. Do kabin tak šly po zásluze radostněji Litultovice. 

Litultovice v závěru výhru pojistily

Ve druhém poločase Stěbořice přidaly a začaly si vypracovávat vyložené šance. Nejdříve se k nebzepčné hlavičce dostal kapitán Dietrich, ale hlavičku mu sjela a skončila těsně vedle tyčky. pak se dostal sám před brankáře Jamnický, ale Toporčák skvěle jeho úmysl vystihl. Za chvíli se podobně vedlo i Veřmiřovskému, který taky nedokázal vyzrát na skvělého Toporčáka. Čtvrhodinu před koncem si svůj souboj s Toporčákem zopakoval znovu Jamnický, ale se stejným výsledkem. A když už dokázal Toporčáka Šmalec přehodit, skončil balon nad brankou. Definitivní podobu výsledku dal v nastavení Drápal potom, co Radek přeloboval zleva míč na Adamčíka, který z kraje nacentroval míč na druhou stranu šestnáctky k Drápalovi, který z úhlu prostřeliol brankáře Loserta - 2:0.

 

Litultovice jedou příštím kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Budišovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí): Teprve třetí zápas prověřil naši výkonnost. A dobrý. Obstáli jsme jako TÝM, od brankáře až po posledního nenasazeného náhradníka. Soupeř na rozdíl od nás nedokázal využít své příležitosti, náš brankář v tomto směru neudělal žádnou chybu, proto jsme vyhráli. Stále se sehráváme a hledáme optimální souhru, ale posouváme se mílovými kroky. Za dnešek patří dík všem, včetně diváků.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): V prvním poločase rozhodla první branka, která podle mě rozhodla celý zápas. V prvním poločase jsme moc loženek neměli. Ve druhém jsem viděl na trávníku jen naše mužstvo, ale nedokázali jsme proměnit vyložené šance. Kluci bojovali, a nemám jim co vytknout.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , A. Vaculík [-] (67. O. Adamčík [-] ) , J. Šrom [-] (88. T. Steuer [-] ) , M. Drápal [-] , O. Doležel [-] , A. Džemla [-] (78. D. Georgiev [-] ) , Š. Šťavík [-] (53. T. Veselý [-] ) , P. Hora [-] (81. S. Konečný [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , T. Koval [-] (46. O. Haas [-] ) , M. Šeuer [-] , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (64. V. Graca [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 42. O. Doležel , 59. J. Radek , 80. O. Adamčík , 80. P. Hora - 52. V. Konečný , 74. M. Šeuer , 76. T. Dietrich , 83. M. Jamnický , 90. O. Haas .
Hráči zápasu: J. Radek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MIGOTA Tomáš, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na překvapení. Stěbořice budou mít v nohách středeční zápas s Vavrovicemi, kde je nečeká nic snadného (nakonec se ve středu kvůli špatnému terénu nehrálo pozn. redakce). Navíc Litultovice se mi na jaře líbily, jak proti nám hrály. Mladé družstvo se snaží hrát fotbal a v útoku útočník Šrom je záruka na góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích