0:1
(0:0)
63. J. Pospíšil (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - Sokol Olšany


Branky


63. J. Pospíšil (p.)
0

V sobotu 29. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 13. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Olšan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání měli míč častěji na kopačkách hostující hráči. Byli rychlejší, techničtější a odpovědně bránili. Ve 12. minutě se dostal do nadějné pozice domácí útočník Slezák, místo zakončení ještě přihrával Vodákovi a ten se k zakončení nedostal. Chvíli na to Slezák vystřelil z úhlu, ale brankář Olšan se nenechal překvapit. Ve 25. minutě po rohovém kopu hlavička hostujícího hráče Aila jen těsně minula brankovou konstrukci. V závěru prvního poločasu si domácí vypracovali dvě příležitosti. Nejprve se uvolnil Vaverka, ale gólman Bokůvka jeho střelu vytěsnil na roh. Chvíli na to Gottwald přihrál Vodákovi. Ovšem i v tomto případě byl strážce hostující branky na svém místě. Hned po změně stran běžel Slezák sám proti brankáři Olšan, ten jeho střelu vyrazil a poradil si i s následující dorážkou Gottwalda. Po hodině hry fauloval ve velkém vápně domácí obránce a rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl J. Pospíšil a s přehledem jej proměnil – 0:1. Chvíli na to mohl Koleňák zvýšit vedení svého mužstva, ale domácí brankář Nováček své mužstvo podržel. Velké vzrušení přinesla 72 minuta. Obránce Olšan zahrál ve velkém vápně před zrakem asistenta rozhodčího rukou, ale ten nic neviděl, nebo nechtěl vidět. Píšťalka hlavního rozhodčího v tomto případě zůstala němá. Protesty domácích hráčů jim nebyly nic platné. V závěru utkání si hostující hráči, i za cenu zdržování, jednobrankové vedení uhájili a odvezli si z Určic 3 body.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
R. Nováček [-] - D. Javořík [-] , D. Škrabal [-] , J. Hanzelka [-] , J. Kadlec [-] , V. Slezák [-] , P. Gottwald [-] , D. Vaverka [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-] , P. Vodák [-]

Sokol Olšany
J. Bokůvka [-] - P. Hansl [-] , A. Aila [-] , M. Seidler [-] , J. Marek [-] , P. Elner [-] , A. Pospíšil [-] , T. Koleňák [-] , J. Pospíšil [-] , A. Keluc [-] , J. Nakládal [-]

ŽK: 25. J. Nakládal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PROTIVÁNEK Zdeněk - STAVĚL Robert, MLČOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.