3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 13:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvních dvou týmů tabulky nabídl hattrick. Vedení si pojistila i nadále Zdejcina. FOTO


Branky


0

Získat tři body ze zápasu bylo důležité pro oba týmy, Zdejcina by díky bodům pojistila své vedení, Chrustenice by se zase mohli posunout blíž k čelu tabulky. Souboj dvou vedoucích týmů zvládl lépe celek Zdejciny. Na domácím hřišti porazili i přes oslabení Chrustenice, Jiří Roll nemohl hrát kvůli červené kartě, kterou dostal v minulém zápase v Chyňavě a Marcel Chovančík kvůli zranění nenastoupil také. Zdejcina je stále jediný neporažený tým v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky, zranění a žlutá karta.

Po úvodním hvizdu rozhodčího Františka Krose, který tento zápas vedl, se balonu ujali zdejčinští. Jejich cíl byl jasný, i přes oslabení kádru, vyhrát a zapsat si do tabulky další tři body. Hned v páté minutě se díky perfektní nahrávce trefil domácí David Vokáč, brankáře Melichara Víta překonal střelou po zemi. Začátek zápasu tedy vypadal ve prospěch domácích, ale tým TJ Chrustenice využil v desáté minutě špatné přihrávky, k míči se dostal David Dvořák a vzal brankáři Martinovi Šafránkovi další možnou nulu na kontě. Zbytek prvního poločasu byl již bez branek, i když Zdejcina vyvinula tlak, všechny střely šly těsně mimo bránu, nebo na brankáře. První poločas nabídl i jednu žlutou kartu, kterou dostal ve třicátéprvní minutě po několika hraničních zákrocích hráč Chrustenic Josef Paták. Bohužel se při gólovém zákroku brankář Zdejciny zranil a o poločase již zůstal v šatně, v brance ho na druhý poločas vystřídal David Pikl.

Opět neporaženi.

V druhém poločase byla hra více vyrovnaná, hosté se dostávali do šancí a potrápili Davida Pikla v bráně, ten ale nezaváhal a všechny střely vychytal. Mezi nejaktivnější a nejefektivnější hráče Chrustenic patřil jednoznačně útočník David Dvořák, který měl nejvíce šancí na další branku, ale chyběla mu notná dávka štěští. V šedesátépáté minutě dostal za záda brankáře Víta míč opět David Vokáč, který si poradil s obranou Chrustenic. Hra byla i nadále velmi vyrovnaná, bylo vidět i několik dalších hraničních zákroku, za které nebyl nikdo potrestán kartou. Až v sedmdesátédeváté minutě uviděl žlutou kartu Milan Chovančík z týmu ENDECO Zdejcina. Ve zbytku základního času již nebylo k vidění moc brankových akcí, po skončení základní hrací doby, rozhodčí nastavil nad rámec dvě minuty. Hned po té co rozhodčí nastavení oznámil se až k bráně dostal s míčem domácí Martin Lepšík, nahrál na spoluhráče Vokáče a ten do brány poslal poslední střelu, díky které si v tomto zápase zapsal hattrick. Po konečném hvizdu byli spokojenější domácí, kteří si třemi body upevnili vedení tabulky.



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Radek Koláček, vedoucí týmu ENDECO Zdejcina: Zápas proti týmu Chrustenic nebyl lehký, ale dali jsme do toho všechno a vyhráli jsme. Mrzí nás zranění našeho brankáře, ale budeme doufat, že se brzo vrátí v plné síle. Další zápas hrajeme v Chrustenicích, vrátí se nám už hráč Roll, který měl stop na jeden zápas, uvidíme jak to dopadne venku, náš cíl jsou další tři body.




Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] (45. D. Pikl [-] ) - J. Rotta [-] , K. Bína [-] , P. Kroka [-] , O. Choc [-] , R. Roubal [-] (70. M. Lepšík [-] ) - M. Záruba [-] , L. Helebrant [-] , T. Bára [-] - D. Vokáč [-] , M. Chovančík [-]

TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - M. Šmíd [-] , J. Nič [-] - P. Křižan [-] , M. Peroutka [-] , J. Špringl [-] , J. Mužík [-] - D. Dvořák [-] - J. Heies [-] , R. Lhoták [-] , J. Paták [-]

ŽK: 79. M. Chovančík - 31. J. Paták .
Místo: Zdejcina. Rozhodčí: KROS František - BUDÍN Zdeněk (N), HEIES Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.