1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdejcina uhrála v deseti výhru a veze domu další tři body. FOTO


Branky


0

Tým Chrustenice vyzval na svém hřišti první tým tabulky ENDECO Zdejcina. Díky zranění hráčů v týmu, zdejciňští byli nuceni do zápasu nastoupit pouze v deseti. I přes toto oslabení si chtěli domu dovézt tři body a upevnit si první místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas.

Hra začala hvizdem rozhodčího Radka Špiváka, který zápas Chrustenice - Zdejcina vedl. Hosté do zápasu, kvůli zranění několika hráčů, vstoupili pouze v deseti. Po rozehrání se balonu ujali zdejcinští a i přes jejich oslabení se v prvním poločasu hra odehrávala převážně na půlce domácích. Tým Chrustenic velmi dobře bránil, i přesto se hosté dostali do několika gólových šancí, ale ani jednu neproměnili, střely šly buď mimo bránu nebo přímo na brankáře Víta Melichara. Šance byli vidět i na druhé straně, brankář Zdejciny, David Pikl střely mířící na bránu pochytal bez větších problémů. K vidění bylo i několik hraničních zákroků na obou stranách, rozhodčí ale ani v jedno případě nevytáhl kartu. První poločas byl pro oba týmy bezbrankový a do šaten se odcházelo za stavu 0:0 . 

Výhra a upevnění prvního místa v tabulce.

Do druhého poločasu lépe vstoupil tým domácích, držení míče v prvních minutách bylo spíše v jejich režii. Hosté ale brzy navázali na svojí hru z prvního poločasu a dostali Chrustenice pod tlak. Opět více střel mířilo na brankáře Melichara, ten si až do sedmdesátépáté minuty udržel čistý štít. Po krásné akci ve středu hřiště se balon přihrávkou od Milana Chovančíka dostal k Martinovi Lepšíkovi. Obránci Chrustenic nezvládli obsadit všechny hráče a Lepšík díky tomu dostal šanci na gól, kterou přesnou střelou proměnil právě v sedmdesátépáté minutě. Další gól padl za záda brankáře domácích v osmdesáté minutě, k balonu se dostal záložník Lukáš Helebrant a tvrdou střelou zasadil míč do sítě. Radost hostů trochu pokazil v osmdesátéčtvrté minutě hráč Chrustenic Pavel Křižan, po rohovém kopu se před bránou dostal k balonu a snížil skóre na 1:2 . V druhé půli dostali domácí jednu žlutou kartu. Rozhodčí Špivák základní hrací dobu prodloužil o dvě minuty. Hráči ze Zdejciny si svoje vedení bez potíží uhlídali a zápas skončil jejich výhrou. Radost tím udělali i svým fanouškům, kteří je na každý zápas doprovází.



Ohlasy k zápasu



OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek - brankář: Spoluhráči dneska odvedli skvělý výkon, i přes to že jich bylo jen deset, zahráli nádherný zápas a díky nim máme další tři body do tabulky. Dnešní zápas proti Chrustenicím byl těžký. Naštěstí to ale pro nás dopadlo lépe.



Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - M. Šmíd [-] , R. Neliba [-] , J. Nič [-] - J. Jandač [-] , J. Špringl [-] , J. Mužík [-] , D. Pohlot [-] - D. Ondračka [-] , D. Dvořák [-] - Z. Špirit [-]

OK ENDECO Zdejcina
D. Pikl [-] - K. Bína [-] , J. Vandas [-] , J. Roll [-] , J. Rotta [-] , P. Kroka [-] - L. Helebrant [-] , M. Záruba [-] , M. Lepšík [-] - M. Chovančík [-] , D. Vokáč [-]

Místo: Chrustenice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.