Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetín nezvládl zopakovat výhru proti Všeradicím. FOTO


0

Všeradice doma hráli proti týmu Tetín. V minulém zápase Tetín do branky Všeradic dopravil jedenáct gólů a tím se posunul na druhé místo v tabulce. Všeradice mají v tabulce místo šesté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas.

Zápas zahájil rozhodčí Alois Koza. Do vedení se dostal v páté minutě tým hostů, branku dal Jakub Čmelík. Jejich radost netrvala moc dlouho, po chybě se k míči dostali domácí Všeradice a hráč Vladimír Vynš poslal střelu přímo za záda brankáře Lukáše Holečka. Tetínští si vedení vzali zpět ve dvacátétřetí minutě, kdy přesnou střelou trefil odkryté místo v brance Libor Soukup. Začátek zápasu byl na góly štědrý, ve dvacáté páté minutě se trefil domácí hráč Jakub Simandl, další gól přidal tento hráč ve třicáté minutě. První část poločasu byla plná zákroků, které byly opravdu na hraně, ale rozhodčí Koza nechal karty v kapse a žádný z těchto zákroků barvou neodměnil. Do konce poločasu se na obou stranách vyskytlo několik šancí, včetně dvou střel domácích do horní tyče, ale ani jedna si cestu do branky nenašla. Těsně před koncem poločasu dostal tetínský Martin Pagač žlutou kartu. Do šaten se v poločase odcházelo za stavu 3:2 .

Vysoká výhra domácích.

Druhý poločas byl hlavně hrou domácích Všeradic, v padesáté minutě dal branku hráč Miroslav Augusta. Hosté z Tetína měli šance i v druhém poločase ale chybělo jim trochu štěstí, aby balon skončil za zády brankáře Stanislava Frühaufa, ten všechny střely vychytal. V šedesátétřetí minutě se trefil Milan Nájemník a yvýšil vedení na 5:2 . O tři minuty později přišel opět čas Jakuba Simandla, v šedesátéšesté minutě se po třetí v zapase trefil do branky a zapsal si tak hattrick.  Hosté se snažili bránit, ale Milan Nájemník si s obranou poradil a v sedmdesátéšesté minutě vstřelil druhý gól. Tetínu pomohl Luboš Šimáček, který střídal za Jana Zdechovana, v osmdesáté minutě se trefil do sítě a snížil na 7:3 . Domácím ale sedm gólů nestačilo a v osmdesátéšesté minutě se podruhé trefil Miroslav Augusta na konečných 8:3 . V druhém poločase rozhodčí vytáhl dvakrát žlutou kartu, obě pro domácí hráče Jakuba Simandla a Romana Hrušku. Zápas byl ukončený po základní hrací době.



Ohlasy k zápasu



Dnešní zápas byl velice těžký, po minulé výhře 11:0 jsme jeli pro tři body. Bohužel se to nepovedlo.



Sestavy


FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - J. Krbec [-] , V. Vynš [-] , D. Bambas [-] , R. Hruška [-] , T. Kunc [-] , J. Simandl [-] , M. Augusta [-] , M. Kulhavý [-] , M. Nájemník [-] , T. Anděl [-]

TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - Š. Jakub [-] , L. Balada [-] , D. Daniel [-] , M. Burian [-] - M. Pagač [-] , H. Jan [-] , M. Gaži [-] , J. Zdechovan [-] (64. L. Šimáček [-] ) - J. Čmelík [-] , S. Libor [-]

ŽK: 56. R. Hruška , 89. J. Simandl - 44. M. Pagač .
Místo: Všeradice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOZA Alois - BURIÁN Josef (N), URBAN Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.