Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

10.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrustenice v domácím zápase vybojovali tři body.


Branky


0

Domácí tým Chrustenice doma porazil poslední tým tabulky SK Osov. Celkově padlo šest gólů. Domácí nakonec uhráli výsledek 4:2 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ve vedení.

Do zápasu, který sým hvizdem zahájil rozhodčí Pavel Sekerka, vstoupil lépe tým Chrustenic. Po jedenácti minutách se trefil domácí Zbyněk Špirit. Hned sedm minut na to, v osmnácté minutě dal branku útočník David Dvořák. Pět minut po něm se trefil Josef Paták a tím poslal domácí tým Chrustenic do vedení 3:0 . Hosté ve třicátétřetí minutě dali gól, trefil se Michal Kocman. Do konce prvního poločasu žádná branka nepadla a do šsten se šlo za stavu 3:1 .

Chrustenice tři body udrželi doma.

Druhý poločas začal a po pěti minutách, v padesáté minutě, se trefil domácí Daniel Ondračka. V tomto poločase rozhodčí Pavel Sekerka rozdal dvě žluté karty. Obě karty byly pro domácí tým z Chrustenic, v padesátépáté minutě jí za faul dostal Josef Paták a v šedesátépáté minutě David Dvořák. Těsně před udělením druhé karty se v šedesátédruhé minutě trefil již podruhé v zápase záložník hostů Michal Kocman. Do konce poločasu se na straně domácích dvakrát střídalo, ale nic dalšího k vidění nebylo. Konečný stav utkání byl 4:2 . 



Ohlasy k zápasu


TJ Chrustenice
D.D: Zápas s Osovem nebyl tak jednoduchý jak jsme si mysleli. Ale hlavní je, že tři body zůstaly doma.




Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - S. Jehlička [-] (75. P. Křižan [-] ) , J. Špringl [-] (65. M. Václavek [-] ) , M. Šmíd [-] , R. Neliba [-] - D. Pohlot [-] , Z. Špirit [-] , J. Paták [-] , J. Mužík [-] - D. Dvořák [-] , D. Ondračka [-] -

SK Osov
M. Valkoun [-] - J. Hošťálek [-] , J. Šmejkal [-] , P. Procházka [-] , J. Zbuzek [-] - M. Kocman [-] , T. Prokeš [-] , J. Chvojka [-] , J. Rajský [-] - M. Poluk [-] , M. Routa [-] -

ŽK: 55. J. Paták , 65. D. Dvořák .
Místo: Chrustenice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - HEIES Roman (N), HOŠTÁLEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.