0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavice šokovaly domácí Opatov


Branky


3. M. Hobza , 9. M. Hobza , 32. M. Hobza
14

Fotbalisté Opatova si připsali proti Slavicím nečekanou domácí porážku 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Hobza zaznamenal hattrick

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty ze Slavic. Opatov v minulém kole prohrál dobře rozehraný zápas v Koněšíně, kde ještě po prvním poločase vedl. Slavice prohrály i sedmý zápas posobě, když tentokrát nestačil na svém hřišti na fotbalisty Mohelna, kterému podlehly zcela jasné 1:6. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Zápas začal mnohem lépe pro hostující celek, který dostal do vedení ve 3. minutě Michal Hobza - 0:1. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale pozorná hostující obrana jim žádný gólový zásah nedovolila. Naopak v 9. minutě se podruhé prosadil Michal Hobza a hosté šli do dvoubrankového trháku - 0:2. Skvělou hostující půlhodiny podtrhl ve 32. minutě Michal Hobza, který tak zaznamenal hattrick - 0:3. Slavice tak měly překvapivě  našlápnuto jasně ke třem bodům. 

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. Hostujícímu týmu to ale vadit nemuselo, protože si přenesli do druhého poločasu dvougólové vedení, které také nakonec s přehledem uhájil a připsali si tak tři body za výsledek 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Slavice
Slavice: Po velmi dobrém výkonu jsme zaslouženě vyhráli. Chci pochválit celé mužstvo za příkladný přístup a odvedený výkon.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Šaroun [-] , A. Švaříček [-] (78. R. Kabelka [-] ) , F. Šinkovský [-] , J. Plaček [-] (46. M. Malík [-] ) , P. Jirka [-] (59. L. Kabelka [-] ) , S. Wasserbauer [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-] (78. J. Doležal [-] ) , J. Tekal [-]

SK Slavice
M. Soural [-] - L. Hrbáček [-] , P. Kopeček [-] (80. M. Cejnar [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Trojan [-] - Š. Tomek [-] , M. Pohořilský [-] , M. Fogaš [-] , R. Čudrnák [-] (86. T. Janoušek [-] ) - A. Svoboda [-] (85. P. Pislcajk [-] ) , M. Hobza [-]

Hráči zápasu: J. Horáček - M. Hobza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - FORTELNÝ Jaromír (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2022 08:06
Výhra hostů SK Slavice sice jsme nevyhráli 7.kol už ale teďka zabereme a odvezeme si 3.body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Slavicím se nedaří a žádné body si nepřivezou ani z Opatova. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích