2:4
(2:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B zvítězily v Šebkovicích B


Branky


21. E. Pelckmans , 45. P. Sninčák - 4. K. Vostal , 7. T. Dočkal (p.) , 18. K. Vostal , 24. J. Packa
14

Fotbalisté Šebkovic B si připsali proti Okříškám B porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Hosté vstoupili do utkání naprosto suverénním způsobem. Již cca ve 30 vteřině mohl skórovat Packa, ale patrně byl ještě na otevírání třebíčském náměstí, oslněn výkonem Olympiku a balón z bezprostřední blízkosti poslal do rukavic domácího gólmana. Ten poprvé kapituloval již ve 4 minutě. Hosté zahrávali rohový kop, balón propadl k Vostalovi, který bez problémů uklidil na zadní tyč 0:1. O 3 minuty později vyhrál I.Večeřa hlavičkový souboj, poslal do úniku Vostala, ten byl sražen jak obráncem, tak gólmanem. Pokud se jednalo o faul obránce, penalta v pořádku. Pokud byl pískán faul gólmana, který byl u balónu dřív, i z pohledu fandy hostující Benfiky musím rozhodnutí hlavního označit za "diskutabilní". K penaltě se postavil Dočkal a zkušeně střelou doprostřed branky poslal Okříšky do vedení 0:2. V 18 minutě se prodral do vápna Šebkovic I.Večeřa a přeložil balón před prázdnou branku Vostalovi. Pro toho nebyl zakončit problém 0:3. Pak se dostali ke slovu i domácí. Trestný kop od půlky Trnka vyboxoval pouze před belgického legionáře Pelckmanse, který situace využil a snížil na 1:3. Vzápětí vrátil tříbrankové vedení hostům Packa. Nákop Dočkala prodloužil I.Večeřa za domácí obránce a Vostal ukázal, že není sobec. Předložil kolem gólmana Packovi a expřibyslavická posila se prosadila i ve druhém zápase za Okříšky. Zbytek poločasu byl chaos a zajímavá situace se odehrála až v samotném závěru. Šebkovice zahrávali trestný kop z rohu velkého vápna. Ten zahrával Sninčák a k překvapení všech balón skončil na přední tyči hostující branky 2:4. 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas začal nejprve šancí Vostala, ale ten hattrick odmítl. Vzápětí se po ruce hostujícího Dočkala kopala penalta. K té se postavil jinak skvěle hrající Holčapek (zejména skvěle zahrával standardní situace svojí přesnou levačkou). Penaltu zahrál na levou ruku hostujícího gólmana. Ten skvělým zákrokem střelu domácího stopera vyrazil a kompenzoval první dvě branky. Zcela rozhodnout mohli I.Večeřa s Dokulilem. Samostatný nájezd prvně jmenovaný neproměnil, když zamířil těsně nad. O několik minut později zkoušel Dokulil nachytat střelou z dálky domácího gólmana. Střelecký pokus však těsně skončil na boční síti. Na úplném konci zápasu měli domácí ještě 2 rohy na pokus o zkorigování. První pokus odhlavičkoval Dočkal s pomocí břevna na další roh. Druhý obrana hostí odvrátila a tak si Okříšky odvezli další cenné vítězství.

 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Rozhodnuto bylo prakticky po první čtvrthodině. Domácí dali 2 branky po chybách a penaltu skvělým zákrokem zlikvidoval Trnka. Naopak klasicky škoda našich nevyužitých šancí. Musím však bohužel shodit domácí fanoušky, kteří byli nesoudní a již od první minuty nadávali jak hráčům hostí, pomeznímu a hlavnímu. Což se dalo koneckonců čekat a byli jsme na to všichni připraveni. Co mě zaráží byli urážky na adresu domácího pomezního a především hráče Šebkovic, což už bylo fakt moc. Nu což, prostě Šebkovice. Abych jen nehanil, musím vyzdvihnout pohostinství se skvělou Plzní.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - E. Pelckmans [-] (15. M. Rybka [-] ) , J. Holčapek [-] , T. Bílek [-] , S. Zikmund [-] , J. Krejča [-] (67. L. Říha [-] ) , L. Ryvola [-] , D. Volf [-] , P. Sninčák [-] , D. Kašpárek [-] , R. Svoboda [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , J. Novotný [-] , T. Binka [-] , I. Večeřa [-] , L. Mašek [-] , J. Packa [-] (61. M. Hobza [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (86. J. Hroch [-] ) , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

ŽK: 58. T. Dočkal .
Hráči zápasu: P. Sninčák - M. Večeřa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - HRŮZA Pavel (N), FERDAN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou rezervních týmů, ve kterém zvítězí hosté z Okříšek.

Tip: výhra hostů