0:8
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Předína ve Slavicích


Branky


13. V. Hekrle , 23. O. Vrbka , 29. O. Vrbka , 39. V. Báňa , 63. O. Vrbka , 69. O. Vrbka , 83. M. Hobza (vl.) , 89. V. Báňa
12

Fotbalisté Slavic si připsali proti Předínu vysokou porážku 0:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čtyřikrát udeřili

Slavice přivítaly na svém hřišti vedoucí tým soutěže z Předína. Hosté byli od začátku lepším týmem a byla jen otázkou času, kdy vstřelí první gól. To se podařilo ve 13. minutě Vojtěchu Hekrlemu - 0:1. Hosty tato branka samosebou uklidnila a potom již také přibývalo branky do domácí sítě. Ve 23. minutě se poprvé v zápase zapsal do střeleckých statistik Ondřej Vrbka - 0:2. O šest minut později pak tentýž hráč zvyšoval na 0:3. Do konce poločasu se ještě prosadil ve 39. minutě Vojtěch Báňa a hosté odcházeli do kabin s příznivým skóre 0:4. O osudu utkání tak bylo prakticky rozhodnuto a Předín tak byl blízko k další výhře. 

Hosté ještě skóre navýšili

Obrázek hry se po změně stran příliš nezměnil. Hosté trávili většinu času na domácí obranné půlce a vytvářeli si spoustu šancí se kterými měl domácí gólman spoustu práce. Přesto v 63. minutě jej překonal Ondřej Vrbka, který tak zaznamenal zápasový hattrick - 0:5. Ondřej Vrbka se však jen s hattrickem nespokojí a v 69. minutě zvyšoval již na 0:6. V 83. minutě pak zmar domácích podtrhnul vlastní gól Michala Hobzi - 0:7. A to ještě že strany hostů nebylo vše, když na konečných 0:8 uzavřel skóre svou druhou brankou v zápase Vojtěch Báňa. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Linhart Jiří: Nastoupili jsme v dosti oslabené sestavě a proti velkému favoritu soutěže jsme neměli šanci. Soupeř byl ve všech ohledech lepší a zaslouženě vysoko vyhrál. Za zmínku snad stojí jen dobrý výkon brankaře Sourala ve druhém poločase, bez kterého by byl výsledek ještě hrozivější.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas jsme odehráli v tréninkovém tempu a povinně brali tři body.



Sestavy


SK Slavice
P. Kříž [-] (46. M. Soural [-] ) - Z. Fekiač [-] , P. Polehla [-] (55. M. Svoboda [-] ) , P. Kopeček [-] , D. Trojan [-] - Š. Tomek [-] , M. Ramaj [-] , T. Novotný [-] - M. Hobza [-] , A. Svoboda [-] - T. Janoušek [-] (46. J. Kratochvíl [-] )

Předín
P. Frenc [-] - E. Driml [-] , V. Hekrle [-] , M. Dohnal [-] (10. D. Babor [-] ) , P. Šindelář [-] , V. Báňa [-] , O. Vrbka [-] , V. Kos [-] (60. P. Svoboda [-] ) , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , V. Vídenský [-]

Hráči zápasu: O. Vrbka .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KŘEN Filip - VELC Štěpán, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Slavice jsou doma silným soupeřem, ale na Předín to rozhodně stačit nebude. Ten si pojede svoji vlastní ligu. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů