4:1
(3:1)
45. P. Mitáš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma zdolaly Slavice


Branky


2. M. Jeleček , 13. M. Sevelda , 18. T. Janoušek (vl.) , 72. J. Tengeri - 45. P. Mitáš (p.)
4

Radotice si připsali proti nováčkovi soutěže ze Slavic poměrně poklidnou výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Fotbalisté Radotic přivítali na svém hřišti Nováčka soutěže že Slavic. Favoritem zápasu měl být určitě domácí tým, ale Slavice jako nový tým byl nabuzen nováčkovským elánem, proto se dal očekávat bojovný zápas. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel domácím náramně. Již ve 2. minutě otevřel skóre Martin Jeleček - 1:0. Domácí tým nadále pokračoval v aktivitě a ve 13. minutě Martin Sevelda zvyšoval na 2:0. A když si v 18. minutě vstřelil vlastní gól hostující Tomáš Janoušek vypadalo to s hosty velmi špatně - 3:0. Uspokojený domácí celek tak nechal hrát hostující tým za který se pak dokázal trefit ve 45. minutě z pokutového kopu Patrik Mitáš - 3:1. Hostující tým se tak touto brankou dostal zpátky do zápasu, ale po zbytek zápasu je určitě nečekala žádná lehká práce. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se domácí tým snažil o to, aby již žádné drama nepřišlo a snažil se hosty nepouštět do nebezpečných akcí. Domácí pak v 72. minutě pečetili výhru Jaroslavem Tengeri. na 4:1. Zbytek zápasu pak dohrával domácí tým v poklidu a připsal si tak první tři body v sezóně. 



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Habich [-] - M. Liška [-] (76. V. Vyhnálek [-] ) , J. Tengeri [-] (76. J. Nevěčný [-] ) , M. Jeleček [-] , A. Mrkva [-] (46. L. Janda [-] ) , M. Tobolka [-] , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (60. M. Kincl [-] ) , M. Sevelda [-] (66. J. Vyhnálek [-] )

SK Slavice
P. Kříž [-] - D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] (15. T. Janoušek [-] ) , V. Toman [-] , P. Kopeček [-] - P. Mitáš [-] , M. Ramaj [-] (67. P. Polehla [-] ) , M. Pohořilský [-] , Š. Tomek [-] (66. Z. Vlčan [-] ) - A. Svoboda [-] , M. Hobza [-] -

Hráči zápasu: M. Sevelda - D. Trojan .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - NEVĚČNÝ Jan (N), MITÁŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V Radoticích se hraje všem soupeřům špatně. Myslím si však, že Slavice zvítězí.