Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice zdolaly doma Nové Syrovice


Branky


12

Fotbalisté Hartvíkovic si připsali proti Novým Syrovicím důležitou domácí výhru  4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Diváci, kteří nepřišli hned na úvodní hvizd rozhodčího byli ochuzeni o první branku v síti Nových Syrovic. Obránci hostů si totiž hned v úvodní minutě na polovině hřiště vyměňovali balón a střednímu obránci na podmáčeném a nerovném terénu míč odskočil, čehož využil Nováček a mohl postupovat sám na branku. Tváří v tvář brankáři Novákovi nezaváhal a střelou okolo padajícího brankáře otevřel skóre. Další průběh hry byl poznamenán velkou řadou nepřesností na kopačkách obou mužstev a příliš pohledný fotbal k vidění nebyl. Na druhou branku se čekalo do 25. minuty. Na pravé straně hřiště na úrovni střídaček doputoval balón do zámezí a rozhodčí ukázali, že vhazovat budou hosté. Krajní obránce však sportovně přiznal, že míč jemně tečoval a vhazovat mají domácí. Bohužel pro něj a celý tým Syrovic se hned po vhazování a rychlé přihrávce za obranu řítil sám podruhé v zápase na branku Nováček a zvýšil na 2:0. O tři minuty později bylo pro hosty ještě hůř. Po povedené přihrávce za obranu se nejrychleji k balónu dostal Kamil Sýkora, který byl  skluzem zezadu zastaven hostujícím obráncem a tak rozhodčí musel odpískat pokutový kop. K exekuci se postavil David Kopuletý a střelou na opačnou stranu, než skočil brankář, přidal třetí gól. Těsně před poločasovou přestávkou však dokázali Syrovice snižít brankové manko. V 45. minutě dostali šanci rozehrát volný přímý kop nedaleko od rohového praporku. Nástřel do malého vápna těsně před brankářem Chalupou tečoval domácí David Outulný a do kabin se tak šlo za stavu 3:1.

 

 

Domácí si výhru pojistili

Druhý poločas začal aktivněji hostující tým a dokázal Hartvíkovice zatlačit na jejich polovinu. Žádné větší šance však k vydění nebyly. Vyjímkou byl gól, odvolaný pro ofsajd, z volného přímého kopu. 

 

S tím jak čas ubíhal, začali se otvírat skuliny v obraně Syrovic a to vyhovovalo především rychlonohému Kamilu Sýkorovi a Nováčkovi. V 70. minutě postupoval K. Sýkora ze strany na brankáře a místo střely zvolil přihrávku na lépe postaveného Nováčka, který střelou do prázdné branky dokončil svůj hattrick. O chvíli později se ocitl za obranou K. Sýkora podruhé. Nejdříve dokázal přelobovat vyběhnutého brankáře, avšak následně trestuhodně minul prázdnou bránu. 



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - K. Sýkora [-] (77. V. Rous [-] ) , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] - V. Nováček [-] , V. Hadraba [-] , M. Kopuletý [-] (58. M. Záviška [-] ) , D. Kopuletý [-] - M. Kafka [-] , M. Outulný [-] , P. Křivánek [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , D. Janoušek [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Houserek [-] , R. Janoušek [-] , J. Železný [-] , M. Ferdan [-] , M. Havelka [-] (46. J. Pojezný [-] ) , T. Lang [-] , V. Tříletý [-] (77. J. Tržil [-] ) , M. Procházka [-] (80. L. Kouřil [-] )

Hráči zápasu: V. Nováček - J. Železný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:01
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 13:08
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice jsou na domácí půdě hodně silné a se Syrovicemi si poradí.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 11:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 09:12
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 07:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 08:04

Tip: výhra domácích