Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zdolal doma Hartvíkovice


Branky


13

Fotbalisté Horního Újezdu si připsali proti Hartvíkovicím domácí výhru a zůstali v čele tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V jedenáctém kole zavítal na domácí hřiště H. Újezdu tým Hartvíkovic. Tým, který je vždy pro hráče domácích dost nevyzpytatelný. Domácí však začali tentokrát zcela zostra. Již ve čtvrté minutě slavili první gól zásluhou J. Homolky, který se nebojácně pustil do souboje s hostujícím hráčem, vybojoval balón a střelou nedal brankáři hostí šanci. Druhá radost domácích přišla po rohovém kopu, kdy se trefil hlavou domácí Martin Řezáč. Hosté sice prohrávali, ale jejich kombinace byla daleko přesnější a pohlednější. Domácí se dostávali do velkých gólových šancí, které nedokázali proměnit. Hosté také zahrozili několikrát rychlým brejkem, ale ke skórování nedošlo. Velké štěstí měli domácí v situaci, kdy domácí Martin Řezáč zachraňoval situaci a napálil při odkopu svoji vlastní tyč dosti razantním nákopem a míč se odrazil ven. Skóre se tak do poločasu neměnilo. Domácí vedli 2:0.

     

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začali hosté mnohem lépe. Byli aktivní a na balónu dříve a přesnější. Přesto skórovali opět domácí, kdy při odkopu hostujícího hráče v obranné fázi byl nastřelen do hrudi domácí M. Čermák a míč k údivu všech skončil v síti. Domácí navýšili stav na 3:0. Hosté se dočkali první branky v padesáté osmé minutě, kdy byl nařízen pokutový kop proti domácím. V tento moment se divili i hosté, za co byl nařízen. Hosté nicméně snížili na 3:1 D. Kopuletým. Domácí byli náhle zaskočeni danou situací a padla na ně deka. Hosté opět dobře kombinovali a drali se za gólem. Jedna jejich střel skončila na vnější levé tyči. Domácím se však podařilo skórovat, kdy v byl faulován domácí Š. Čermák ve vápně hostujícím brankářem v gólové příležitosti. Byla odpískána penalta, kterou proměnil domácí M. Zvěřina v osmdesáté třetí minutě a navýšil skóre na 4:1. Domácí navýšili na 5:1 ještě Š. Čermákem, který si gól za svůj výkon zasloužil, neboť neproměnil v zápase několik tutovek. Hosté nakonec ještě v samotném závěru v osmdesáté deváté snížili na konečných 5:2 pěknou střelou V. Nováčkem.           

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Před zápasem jsme věděli, že Vladislav ztratila v sobotu v Lipníku. A to jsem si říkal, že i Hrotovice to nebudou mít jednoduché s týmem Vícenic-Náměště. Nakonec se vše sešlo tak, že nám se podařilo zvítězit a ostatní ztratili. První poločas mohu hodnotit jako dobrý. Měli jsme tutové šance, a kdybychom vedli 5:1, tak by se nikdo nedivil. Druhý poločas jsme byli herně horší, ale paradoxně jsme za jeho průběhu vstřelili tři branky. Fotbal opravdu nemá logiku. Soupeři děkuji za férovou hru a přeji hodně úspěchů.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Loucký [-] , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] (46. P. Ciprys [-] ) , T. Vávra [-] , Š. Čermák [-] , M. Řezáč [-] (83. V. Štaffa [-] ) , A. Bartes [-] (82. V. Cafourek [-] ) , J. Pivoňka [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - K. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] (67. J. Dvořák [-] ) - V. Nováček [-] , V. Hadraba [-] , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] - J. Gottvald [-] - M. Kafka [-] , V. Rous [-] (46. P. Vlk [-] )

ŽK: 65. R. Sýkora , 83. P. Chalupa .
Hráči zápasu: M. Zvěřina - D. Kopuletý .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 06:14
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 19:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:17
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí utkání zvládnou a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 23:12
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 06:51

Tip: výhra domácích