0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník šokoval Myslibořice


Branky


26. D. Vozár , 45. M. Vala
15

Fotbalisté Myslibořic si v zápase s Lipníkem připsali překvapivou porážku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Za vytrvalého deště začalo v Myslibořicích derby s Hajdukem Lipník. Úvod patřil Myslibořicím, největší šanci měl Pavel Vejvoda, jeho tvrdou střelu však Rohony vyškrábl na břevno, bohužel pro Myslibořice se při střele zranil. Poté jakoby se Myslibořice postupně vytrácely z hřiště a hra byla v režii hostů. Nejprve po pěkné kombinaci trestuhodně netrefil Dominik Vozár téměr odkrytou bránu, ale o pár minut později se ve stejné situaci nemýlil a otevřel skóre zápasu. Hra se hodně kouskovala a nebyla k vidění delší pasáž bez přerušení. Myslibořice hrozily především ze standartních situací, ale žádnou nedokázali využít. Hosté vstřelily další branku, jmenovitě Zbyněk Svoboda, ale ta nemohla být uznána pro postavení mimo hru. Když už to vypadalo na konec poločasu, v posledních sekundách Adam Pospíšil jen vyrazil střelu před sebe a dobíhající Matěj Vala navýšil vedení Hajduku Lipník na poločasových 0:2.

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločasu, teda aspoň z jeho začátku se Myslibořice trošku oklepaly, ale branku z úvodního tlaku nedaly. Fňukal mířil těsně vedle a dalekonosnou střelu Michala Šoustala výborně vychytal Filip Rohony. O chvíli později už zase úřadovali hosté, Ondřej Molák se po dvou narážečkách dostal až před Pospíšila, ale ten ho v souboji tváří v tvář vychytal. Poté vstřelili hosté další branku, ale stejně jako v prvním poločasu padla po ofsajdu. Myslibořice se vinou dalších zranění a ztrátou psychické síly se zápasem něco udělat nezmohly ani na nějaký závěrečný nátlak a hosté už si výhru v derby pohlídali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Za mě jednoznačně nejhorší výkon, co jsem v této sezóně předvedli. Naše marodka se každým zápasem čím dál víc rozrůstá, když k tomu přičtu dva hráče v trestu, jsme teď hodně oslabení, na to se, ale nemůžeme vymlouvat, dnešní výkon byl od nás hodně slaboučký a Hajduk byl dnes jednoznačně lepší a výhru si zasloužil. Nyní nás čeká zápas s rozjetým Újezdem, snad dáme dohromady aspoň základní jedenáctku.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Do derby jsme jsme šli s naším stylem hry a celé utkání kontrolovali. Výsledek 0:2 je pro soupeře ještě milosrdný, kdyby zápas skončil o pět branek, tak nemohl nikdo říct půl slova. Máme mladý tým a nemáme ještě tolik zkušeností v proměňováních gólovek. Nicméně věřím, že tímto stylem se kluci brzy otrkají a po takovýchto výkonech budeme vyhrávat o více branek.



Sestavy


TJ Myslibořice
A. Pospíšil [-] - S. Marek [-] , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] (78. A. Janoušek [-] ) , J. Matoušek [-] (33. M. Šoustal [-] ) - M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , P. Furiš [-] (46. P. Pachr [-] ) , L. Macháček [-] (78. T. Palát [-] ) - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] (29. L. Svoboda [-] )

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - M. Tretera [-] (65. J. Procházka [-] ) , D. Vozár [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] , O. Molák [-] , J. Brabenec [-] , A. Kisela [-] (81. T. Kratochvíl [-] ) , P. Burian [-] , T. Kutálek [-] , V. Mašeja [-] (46. J. Jonáš [-] )

ŽK: 81. M. Šoustal - 70. J. Jonáš .
Hráči zápasu: L. Macháček - O. Molák , M. Vala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VÁCLAVEK Jan, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice jsou kvalitou jinde než Lipník a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích