2:4
(1:2)
36. M. Sova
38. M. Sova
66. M. Trnka (p.)
90. J. Trnka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice zvítězily v Rokytnici


Branky


14. M. Benáček , 54. M. Bartejs - 36. M. Sova , 38. M. Sova , 66. M. Trnka (p.) , 90. J. Trnka
15

Fotbalisté Rokytnice si v zápase s Blatnicí připsali trochu nečekanou domácí porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do nedělního klání vstoupilo lépe domácí mužstvo. Zkraje zápasu se na brankáře řítil Bartejs, blatnický gólman ale střelu zpoza vápna vyrazil, s následnými pokusy si nadvakrát též poradil. Po čtvrt hodině hry již zavládla u domácích radost. Syrového přihrávka nalezla mezi malým vápnem a penaltou Benáčka, jenž otevřel skóre zápasu. Bohužel pro rokytnickou lavičku, při vstřelené brance byl rokytnický záložník po faulu hostujícího hráče zraněn, a musel tak střídat. Navýšit vedení mohl po přihrávce šestnáctiletého Štorka Bartejs, při samostatném úniku si ale příliš pokopnul balón. Skórovat se nepodařilo ani Syrovému po Ferklově centru, jeho hlavička skončila pouze v rukavicích Holíka. Svými šancemi hrozila ale i Blatnice, která převážně trestala chyby v defenzivě 1.SK. První šanci střelce Sovy dokázal sice brankář Hobza zneškodnit, ve 36. a 38. minutě se ale zmíněný hráč v pokutovém území již nemýlil a před koncem první půle otočil výsledek ve prospěch Blatnice. 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí celek se od začátku druhé půle hnal za vyrovnáním. Střelu Bartejse k pravé tyči gólman Holík skvěle vyrazil na roh, v 54. minutě již ale lovil míč ze své sítě. Nejprve Ferkl dlouhým balónem nalezl na pravé straně Syrového, rokytnický pravý záložník posléze naservíroval míč na malé vápno Bartejsovi a bylo vyrovnáno - 2:2. Vedení si ovšem vzali hosté zpět v 66. minutě, kdy nařízený pokutový kop proměnil M. Trnka. Domácím fotbalistům se v následujících minutách již vyrovnat nepodařilo, Blatnice naopak zvýšila na rozdíl dvou branek v závěru utkání zásluhou J. Trnky, jenž potrestal chybu defenzivy 1.SK v rozehře.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do utkání jsme vstoupili vedoucí brankou, kterou po krásné akci zprava vstřelil Marek Benáček, jenže bohužel se při zakončení zranil, musel střídat a bude nějakou dobu zase chybět. Za dalších několik málo minut jsme střídali dalšího zraněného hráče a o poločase ze stejného důvodu dalšího středního záložníka. Máme v současné době obrovské množství zraněných hráčů, dalších několik hraje s různými zdravotními obtížemi. Se sestavou tak neustále mícháme, nejsme nikdy kompletní a jsme doslova závislí na pomoci dorostenců, kteří často mají již jedno utkání v nohách. Nicméně i přes to všechno jsme neodehráli dobrý zápas. Dělali jsme spoustu chyb, málo kombinovali, měli jsme špatný první dotek s míčem a hráli jsme bojácně. Stačila chvilka nedůslednosti v obraně a hostující Sova dvakrát pohodlně skóroval. Hráčům nelze upřít bojovnost, snažili jsme se až do konce o vyrovnání, ale bohužel to nestačilo. Blatnice všechny naše snahy eliminovala a vítězství si pohlídala.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Benáček [-] (16. F. Štork [-] ) , T. Barák [-] , M. Vahila [-] , J. Syrový [-] , M. Štork [-] , M. Štork [-] (46. O. Vacek [-] ) , R. Ferkl [-] , M. Bartejs [-] , J. Hakl [-] (24. L. Hakl [-] ) , P. Svoboda [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - D. Lojka [-] , M. Hutař [-] , J. Šimek [-] (46. J. Dusík [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , Z. Eberl [-] , M. Sova [-] (57. O. Smolka [-] ) , Z. Nedvědický [-] , L. Kratochvíl [-] (87. V. Holý [-] ) , M. Svoboda [-]

ŽK: 24. P. Svoboda - 18. M. Trnka , 87. M. Hutař .
Hráči zápasu: M. Bartejs - M. Sova .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - VELC Štěpán, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích