2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B si přivezla z Chlístova bod


Branky


12

Fotbalisté Chlístova si v zápase s Náměšťí B připsali jeden bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Po minulotýdnovém solidním výkonu v Syrovicích, který ale k bodům nevedl chtěl Chlístov první vítězství zapsat v domácím duelu proti rezervě Náměště.
 Hned v 5 minutě se na lajně uvolnil Tomek dal pod sebe a Lokajův polo centr – polo střela skončila v brance - 0:1. Opověď  naštěstí pro domácí na sebe nenechala dlouho čekat a v 11. minutě Miroslav Svoboda z rohu 16tky napřáhl a  krásně vyrovnal na 1:1. O dalších 6 minut  opět domácí prohrávali. Hagara nejdřív vychytal samostatný nájezd hostujícího hráče, ale ani natřikrát domácí nedostali míč z vápna a třetí dorážka Stachoviča si už cestu do sítě našla - 1:2. Snaha o vyrovnání dlouho ke gólu nevedla. Několik slibných náznaků zůstalo nevyužitých. Vzadu domácí museli dávat pozor na rychlé protiútoky soupeře. 5 minut před pauzou se ve vápně uvolnil Miroslav Svoboda a s přehledem míč uklidil k tyči 2:2. Do kabin se šlo teda za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

V druhém poločase mohl vedení na domácí stranu strhnou opět Svoboda hned první akcí, ale gólman Náměště byl proti.  Postupně tempo hry trochu opadlo a často byli vidět nakopávané balony a řada nepřesností na obou stranách. Do nadějných situací se dostával spíš soupeř, domácí naděje na body držel skvělými zákroky Martin Hagara. S přibývajícím časem tlak soupeře ustával, hra se vyrovnala. V 87 minutě mohl vedení na domácí stranu strhnout Seifert, ale samostatný nájezd neproměnil. V 90 minutě nájezd Svobody zastavil praporek pomezního. A tak zápas skončil asi spravedlivou remízou, při troše štěstí jsme mohli i vyhrát, ale i soupeř měl svoje šance.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: zápas skončil asi spravedlivou remízou, při troše štěstí jsme mohli i vyhrát, ale i soupeř měl svoje šance.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Oproti minulému kolu jsme se v Chlístově trápili v koncovce. Musím vyzdvihnout výkon domácího brankáře. Zápas se rozhodoval v prvním poločase. Za mě ztracené dva body.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] (85. M. Granát [-] ) , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] (89. M. Špaček [-] ) , J. Ježek [-] (46. J. Seifert [-] ) , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-] (54. V. Kučera [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
R. Marek [-] - M. Stachovič [-] (84. M. Křivánek [-] ) , J. Eliáš [-] (73. Š. Matoušek [-] ) , F. Tomek [-] , A. Křivánek [-] , S. Sedlák [-] , M. Matoušek [-] , M. Preisner [-] , M. Veselý [-] , V. Kopuletý [-] , M. Lokaj [-]

ŽK: 55. T. Kuchařík , 80. K. Kocmánek - 56. M. Veselý , 69. M. Lokaj .
Hráči zápasu: M. Svoboda - M. Lokaj .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - NOVÁK Jan, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté dokáží poslepovat sestavu kvalitními hráči z áčka a v tomto utkání se to projeví. Rezerva Náměšťě zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů